Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jutunk ide? És miért érjük ezzel be?
Hát én nem vagyok zöm.
Szánalmasak. ha nem lenne olyan menő dolog maszturbálni, akkor nem szoktak volna hozzá , és egyéb, természetesebb érzéseket is értékelnének. Jahh. Meg ha valaki nem gyakorol, akkor nincs is eredmény.
Hát előző te azt sem tudod igazából te miről beszélsz. És látom arról meg már fogalmad sincs hogy én mit kérdezek.
Nem kell folyton okoskodni!
miért ne okoskodna akinek minden hónapban van új pascsy? :P
nagyon egyszerű oka van: bezárulnak.
a csalódások miatt "leszbikusok" meg "autoszexuális"ok lesznek. megvesz valamit ami a férfit helyettesíti, de semmit sem kap tőle, amit egy igazi férfitól, így csupán testi kielégülés lesz belőle. ez oda vezet, hogy ragaszkodjon ehhez a "beteg" szokásához, és még inkább bezáruljon.
ez bizonyos körülmények között nem gond, de a elgtöbbnek még lenne esélye párkapcsolatra, ha a személyisége nem torzult volna el.
meg van a másik csoport, aki csalja a férjét, vagy nem is törekszik tartós kapcsolatra.
hogy kinek mi a jó, döntse el maga.
még annyit, hogy szerintem az egyszerű és a tárgyakkal való önkielégítés közt pszichológiai különbség van.
Kedves előző amit mondasz abban fél igazságok vannak csak.
Egy hagyományos ujjal klitorális maszurbáció éveken át kamaszkorban és utána ~0% esély a hüvelyi orgazmusra.
Lehet hogy fórumot tévesztetem?
33/N
Úgy jutottunk ide, hogy nincs idejük pasizni, nincs kedvük, vagy egyszerűen sokat csalódtak, és mit ad isten, van vibri, jó lesz az is.
Utána meg annyira megszokják, hogy egyszerű és nagyszerű, hogy egy szimpla fa..sz már nem is érdekli őket.
Talán a megoldás az lenne ha szerelembe esnének, mert az ad akkora tüzet és vágyat, hogy überelje a jól bevált vibrátort.
Hát én nálam a kérdés feltevés az volt miért nincs normális pasi már nekünk?
Mert max egy pocakos ötvenes kéjenc (például a főnök) aki próbálkozik. Vagy a háromból csak kettő igaz rá, de már az sem normális.
Jó nem tagadhatnék le egy 5-10 évet. (Nem vagyok szerencsés ennyi.) De csinos vagyok és adok is magamra.
Már ne is haragudj, de azt kérdezted, hogy miért érik be ezzel a nők és nem azt, hogy miért nem jön normális csávó. Akkor úgy tedd fel a kérdést, mert mi nem tudjuk kitalálni mire gondolsz.
Mellesleg nem tom te hogy vagy vele, de Anyum már jó 40 felett van, és mégis megnézik a fiatalabbak is. Csinosan öltözik, jó mellei vannak, ad magára, ilyen a kisugárzása.
A kisugárzás kegyetlen fontos!!! Lehet ezzel van a gond?
Ahhoz hogy egy működő kapcsolatot elindíts és fenntartsd kompromisszumokat kell kötnöd magaddal. Mert szerintem az a gond hogy mindenki a latinos macsó férfiakat keresi, ők viszont az alkatukból és a viselkedésükből kifolyólag nem hosszútávú kapcsolatra valók. A kérdésedre válaszolóknak meg részben igazuk van a mai női társadalom 15-35 éves korig azért használ segédeszközöket mert: a 15-20 korosztály kíváncsiságból és a növekvő vágyak kielégítéséért. A 20-25 ez az a korosztály akik szórakozóhelyekre járnak mondhatni kiégnek és nem bíznak a férfiakban. A 25-30 már az ideáljaiknak élnek hogy pl: sportos, vezető állásban dolgozó, jó az ágyban,...
A 30-35 ők egy kisebbfajta önbizalomhiányban szenvednek mert látják a fiatalabb, szebb, életvidámabb nőket, lányokat.
Nekem ez a véleményem, de ez csak egy nézőpont.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!