Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Aki nem használ óvszert: kell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem használ óvszert: kell síkosító, avagy nem? Pasik véleménye leginkább, hogy ti ódzkodtok tőle?

Figyelt kérdés
A párom szerint nem kell mert elég síkos vagyok nélküle is, de előfordul, hogy nem, és fáj... ritka de olyankor örülnék ha lenne kéznél egy borsónyi síkosító legalább... vélemények? érdemes rá kidobni 1800Ftot? ezért?
2011. máj. 25. 23:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
52%
egy jó nagy köpés és megvan oldva a gond...
2011. máj. 26. 00:09
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszadó csak annyit akart mondani hogy a nyál az egyik legjobb természetes síkosítóanyag
2011. máj. 26. 00:15
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát nemtom azért a síkosító sokkal jobb mint a nyál. Még ha rendesen is nedvesedsz síkosítóval totál más érzés. Jobb. De lehet csak nekem, másnak meg nem, de mi majdnem mindig hazsnálunk síkosítót.

18/F

2011. máj. 26. 00:18
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Imádom az ilyen primitív gyökereket akik okoskodnak :s A nyál abszolúlt nem jó síkosító!!! A géles, olajos anyagok jók erre a célra.

Én egyébként nem óckodok tőle, sőt szeretem is. A cseresznyés durex a legjobb szerintem, nagyon felfokozza a szexet.

27/F

2011. máj. 26. 00:42
 5/12 anonim ***** válasza:
90%

Ha nem megy annyira, esetleg kicsit szájjal segítsetek rá.

Ha meg nem akarsz 1800 forintot "kidobni" rá, vegyél 100 forintért patikában vazelint. Nincs olyan jó szaga, de síkosít.

2011. máj. 26. 00:55
 6/12 anonim ***** válasza:
Az egyik Petri versben simán belekent egy adag margarint. Ha sokallsz 1800 forintot.
2011. máj. 26. 00:55
 7/12 anonim ***** válasza:
Már miért ne lenne jó síkosító a nyál? Nálunk jól bevált módszer, a hüvely nedvességével keveredve jól csúszik.
2011. máj. 26. 01:22
 8/12 anonim ***** válasza:

margarin-t NEEEEEEEE!

Sajnosa mai síkosítók a férfiak termelődő váladékát, ami a behatolás elősegítésére van, és nem a hüvely síkosságáért felelős női váladékot utánozzák. Az egyik legnagyobb óvszergyártó cég most kísérleteik egy a természeteshez hasonlító síkositot.

Amúgy a síkosító borzalmas. A testápoló kéz krém és más kozmetikum nem oda valók. Viszont gyógyszertárban össze állított intim krémek fantasztikusak tudnak lenni.

A mai síkosítok borzalmas korcsolya filliget adnak. És utána ne csodálkozz ha méh szájon csapkodnak!

2011. máj. 26. 03:19
 9/12 anonim ***** válasza:
Mi is használjuk ha úgy alakul. Többnyire nem kell, de kéznél van, és ha csak kicsit is úgy érezzük, akkor rögtön használjuk. Nincs ezzel semmi gond, még mindíg jobb, mintha kidörzsölnénk és amiatt esetleg elhanyagolódna a következő lehetőség. (43F)
2011. máj. 26. 07:39
 10/12 anonim ***** válasza:
Mi csak analishoz hasznaljuk, a "masikhoz" nem szokott kelleni. De embere valogatja.
2011. máj. 26. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!