Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem használ óvszert: kell síkosító, avagy nem? Pasik véleménye leginkább, hogy ti ódzkodtok tőle?
Hát nemtom azért a síkosító sokkal jobb mint a nyál. Még ha rendesen is nedvesedsz síkosítóval totál más érzés. Jobb. De lehet csak nekem, másnak meg nem, de mi majdnem mindig hazsnálunk síkosítót.
18/F
Imádom az ilyen primitív gyökereket akik okoskodnak :s A nyál abszolúlt nem jó síkosító!!! A géles, olajos anyagok jók erre a célra.
Én egyébként nem óckodok tőle, sőt szeretem is. A cseresznyés durex a legjobb szerintem, nagyon felfokozza a szexet.
27/F
Ha nem megy annyira, esetleg kicsit szájjal segítsetek rá.
Ha meg nem akarsz 1800 forintot "kidobni" rá, vegyél 100 forintért patikában vazelint. Nincs olyan jó szaga, de síkosít.
margarin-t NEEEEEEEE!
Sajnosa mai síkosítók a férfiak termelődő váladékát, ami a behatolás elősegítésére van, és nem a hüvely síkosságáért felelős női váladékot utánozzák. Az egyik legnagyobb óvszergyártó cég most kísérleteik egy a természeteshez hasonlító síkositot.
Amúgy a síkosító borzalmas. A testápoló kéz krém és más kozmetikum nem oda valók. Viszont gyógyszertárban össze állított intim krémek fantasztikusak tudnak lenni.
A mai síkosítok borzalmas korcsolya filliget adnak. És utána ne csodálkozz ha méh szájon csapkodnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!