Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ezzel csak én vagyok így,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel csak én vagyok így, vagy csak én találom vonzónak ha egy lány bőre "világítóan" fehér? És akiknek nem tetszik írja meg hogy miért nem.

Figyelt kérdés
Csak mert sokan hatalmas szemekkel néznek rám ha mondom nekik h nekem az tetszik.
2011. máj. 25. 20:41
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
szóval még 1x : De alapvetően azt sem értem, hogy az emberek többsége miért tartja "visszataszítónak" a világos bőrt?
2011. máj. 25. 21:19
 12/18 tsz-tag ***** válasza:
56%
hülyevagy? nagyon nagy xD ki ne javítsd xD
2011. máj. 25. 21:19
 13/18 anonim ***** válasza:

Köszönöm!!!!!!

Neked hála visszanyertem az önbizalmam!!:)) Most komolyan. Már azt hittem mindenkinek a sültek tetszenek, èn meg kezdtem magamat gusztustalannak tartani.

Nagyon fehér a böröm, ha korrigálni kell, fehér szemceruzát keverek börszínnel, mert a legvilágossbb korrektor is sötét hozzá:( Én utálom, de megnyugtat, hogy valakinek ez tetszik.

23/N

2011. máj. 25. 21:32
 14/18 tsz-tag ***** válasza:
amugy csak az a gondom hogy sosem találkozok ilyen fehérbőrű lányokkal :/ pedig ha annyira csúnyának tartják a többiek akkor lehet ők nem is annyira foglaltak és még normálisabbak is:)
2011. máj. 25. 21:38
 15/18 anonim ***** válasza:

nagyon fehér az én bőröm is,és kicsi korom óta a cigányoknak tetszettem mindig,ill.a magyar de kicsit kreolosabb pasiknak...biztos az ellentét miatt

én is szeretnék egy kis színt,mert szerintem szexisebb egy barna comb,ruhák is jobban állnak barna bőrön...

2011. máj. 25. 22:05
 16/18 anonim válasza:

Alapvetően a fehér bőr az átlag ember számára azért nem annyira vonzó, mert a beteg emberek is sápadtak ezért alapvetően kialakult egy ockódás a fehér túl fehér szín ellen, illetve a bőr hibák is könnyebben meg látszanak rajta és általában a fehér bőrűek többel is rendelkeznek

De am láttam már csajt akinek nagyon fehér a bőre viszont hibátlan és számomra az a tökéletes :D

2011. máj. 25. 23:36
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon tetszik, ha egy lánynak hófehér bőre van. Ha ehhez felvesz egy jól kinéző fekete ruhát... Nem igazán tudok elképzelni vonzóbbat.
2011. máj. 26. 00:23
 18/18 anonim ***** válasza:

Én abba az állatfajba tartozom, tartok tőle, h nem túl sokan vagyunk hasonlóan, aki nőnemű és szereti, hogy fehér a bőre. Bár az enyém le tudna barnulni, de én szeretek kitűnni a tömegből. Goth metálos vagy legalábbis fekete és szép ruhákban járok, és a fehér bőrömmel sokkal jobb a kontraszt, meg amúgy is jobban illik ehhez a stílushoz. Viszont nekem így nem is annyira egyszerű ezt a színt megtartani nyáron. :D Bár nálam így a bőrhibák sem nagyon vannak jelen, mert alapból nem lennék ennyire fehér.

Viszont így a nem-fekete ruhák egyáltalán nem állnak jól, bár ez engem különösebben nem zavar. Ami picit idegesít viszont, hogy én már évekkel a mostani twilight-divat előtt is szerettem a vámpíros történeteket, és addig pozitív dolog volt, ha valaki vámpírosnak tartott a kinézetem miatt, de mostanában ezt már kellemetlennek tartom, mert nem a régi kedvenceim jutnak eszébe erről az embernek, hanem az a Bella vagy mi a neve... :( Nem voltam hajlandó végignézni/olvasni azt a valamit.

A másik hátránya meg, hogy már 50+-os napvédő krém kell, h egy fél óra alatt ne süljek ropogósra... :D Ha kimegyek nyáron strandra (nem szeretek strandolni igazán, csak néha haverokkal kimegyek (értsd: 1 nyáron 3-4 délután), és valahol egy kisebb foltban/csíkban kimarad a naptej... hát akkor az ... szóval az sokkal durvábban leég, mint az átlag ember bőrén. De ezt a pár napot leszámítva szeretem, h ilyen a bőröm.:D

De azért valamennyire nekem is jó ilyet olvasni, bár tudom, h van még így vele jópár srác. =))

19/N

2011. máj. 27. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!