Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ezzel csak én vagyok így,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel csak én vagyok így, vagy csak én találom vonzónak ha egy lány bőre "világítóan" fehér? És akiknek nem tetszik írja meg hogy miért nem.

Figyelt kérdés
Csak mert sokan hatalmas szemekkel néznek rám ha mondom nekik h nekem az tetszik.
2011. máj. 25. 20:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Na hát én is csak hatalmas szemekkel néznék rád. Ugyanis nagyon fehérbőrű vagyok, de hogy erre mindig csak kritikát hallok, az is fix. És akik ismernek, tökéletesen tudják, hogy minden nyáron megszenvedek vele, hogy legalább egy kis színt varázsoljak magamra, de sehogysem megy, már mindent kipróbáltam. És persze tökéletesen támadható célpont vagyok emiatt a "szolis cicababák" mellett. 21/L
2011. máj. 25. 20:43
 2/18 A kérdező kommentje:
Hát én meg a szolisaktól tudnék rókázni. -.-
2011. máj. 25. 20:47
 3/18 anonim válasza:
Nagy átlagban az emberek jó része visszataszítónak tarja a túl fehér bőrt. Én elég fehér bőrű vagyok, de még soha senki nem mondta azt, hogy ez vonzó lenne. Örülök neki, hogy végre van ilyen ember is! :)
2011. máj. 25. 20:48
 4/18 A kérdező kommentje:
szolisoktól*
2011. máj. 25. 20:48
 5/18 tsz-tag ***** válasza:
nem vagy vele, nekem is eszméletlenül tetszenek a fehérbőrü lányok :O akkor jó..nem vagyok egyedül...de ugyanígy vagyok azzal ha pl picit szeplős, az is bejön, meg van akinek a fogszabályzója is szabályosan is szexi:)
2011. máj. 25. 20:49
 6/18 anonim ***** válasza:

Az Első hozzászólót tudnám ismételni a magam nevében. :)

Magamnak nőként azért nem tetszik, mert láttam más fehérbőrűt is már... És annyira feltűnő. Kövérít is a fehér bőr. És jobban áll bármilyen színű ruha egy sötétebb bőrön.

Azért mondjuk az az szolizott színű semmi esetre sem lennék, az undorító, attól függetlenül, hogy kevésbé feltűnő is.

Ja igen, én nem szeretek feltűnősködni, ezért zavar a fehérségem.

2011. máj. 25. 20:49
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Nekem a jelenlegi páromon kívül senki nem mondta még, hogy szép a bőröm. Neki tetszik, amit eleinte el se hittem, mert annyian piszkáltak vele. Te vagy a 2. ember, akinek ez a véleménye. Mindenesetre örülnék, ha egyszer végre sikerülne lebarnulnom valami csoda folytán, de mondjuk ez legyen a legnagyobb hibám. :) 21/L
2011. máj. 25. 21:10
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok vele, imádom a fehér bőrt. Mintha porcelán lenne... a szolis p*csáktól énis hányni tudnék, meg csak úgy szimplán az egész nap a napon fekvő sültcsirkéktől is.
2011. máj. 25. 21:13
 9/18 A kérdező kommentje:
de alapvetően azt sem értem h miért nem tartja az emberek többsége "visszataszítónak" a világos bőrt?
2011. máj. 25. 21:17
 10/18 A kérdező kommentje:
basszus. ezt kicsit elrontottam xD
2011. máj. 25. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!