Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 42-es Lábméret kicsi egy pasinak aki 180cm és 22 éves?
Figyelt kérdés
2011. máj. 25. 19:23
11/22 aspikami válasza:
Én 13 vagyok és 44-es a lábam.XD
12/22 anonim válasza:
Ennek mi köze van a szex témahoz? szánalmas...
13/22 anonim válasza:
Örülj, hogy csak 42-es, így biztos találsz cipőt a boltban.
14/22 anonim válasza:
én csaj vagyok 41-42es a lábam és nem nagy a mellem szoval a láb és farok méret sincs összefüggésben.kinek mekkora.apámnak 48as a lába.gondoljátok hogy akkor neki 21cm?tuti nem.átlag férfi lábméret 42-44 között van...csak méret?hát max 39.sz.rban is voltam mikor már 12évesen 39es lábam volt és csak magassarkukat árultak a rám valo méretben szandált.
15/22 anonim válasza:
Most komolyan ez számít??Marhára nem és normális!!!
16/22 anonim válasza:
Én is 180 cm vagyok, de a lábam 45-ös.
17/22 anonim válasza:
Bátyám 183 centi magas don huan, és örül hogy nincs nagyobb lába neki is 42-es.
18/22 szamo77d válasza:
Ilyesmiből aztán végképp ne csinálj problémát magadnak!
Inkább azzal törődj, hogy ne "illatozzon" a lábad, mert
ha összejössz egy lánnyal, ez nagyon kellemetlen lehet!
Gondold el, már szeditek le egymásról a ruhát és akkor
előtűnik egy ilyen szag! Tégy ellene. Végső esetben bőr-
gyógyászhoz is lehet fordulni!
19/22 anonim válasza:
a lábam 41-es, de szerencsére nem 10 centis a farkam :D
20/22 anonim válasza:
A pénisz mérete és bármely testi mérettel önmagában nem találtak össze függést.
Ha valakit komolyan érdekel a téma: Viszont vannak ember típusok, és ott már van jellemző nemi méret (is), de ennek megállapításhoz legalább négy-öt test méret kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!