Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 42-es Lábméret kicsi egy pasinak aki 180cm és 22 éves?
Hányszor kérdezed még meg ezt?******
Párszor már megkérdezted
Biztos egy csaj aki attól tart, hogy a kiszemeltjének kicsi lesz a szerszáma, mert kicsi a lába XD Vagy fiú vagy kérdező? Mekkora a péniszed? Azon agyalsz, hogy a csajok ebből kitalálják?
Szerintem ez hülyeség amúgy, de hát mindenki belegondol, hogy mi van ha van összefüggés xD
Milyen jó lenne ha így lehetne kategórizálni a pasikat:
40 9-10cm
41 10-11cm
42 12-13cm
43 14-15cm
44 16-17cm
45 18-19cm
46 20-21cm
Nah mennyivel könnyebb lenne így válogatni XD Ők bezzeg azért többikevésbé látják, hogy a csaj melle mekkora :P Ez így lenne fer, hogy róluk is így meg lehessen mondani XD
De mint mondtam, ez hülyeség szerintem, nincs összefüggés.
Mondjuk vicces lenne ha igaz lenne, és csomó pasi 1-2 számmal nagybbat hordana csak kitömné vattával XD Jah meg vicces lenne ha a csajok a pasik cipőjét sasolnák, hogy nah ez hanyas lehet.
De amúgy nem, a csajok nem szokták nézni a cipőméretet, mert ez csak egy legenda, hogy van összefüggés valószínűleg, szal nem szórakoznak ezzel...
Bár barátnőim megvannak győződve, hogy ők megtalálták az összefüggést, és ha valaki kilóg belőle, csak legyintenek, hogy statisztikai hiba... Én jót nevetek.
De azért vicces lenne ha igaz lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!