Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A párod kérésére BDSM/Fetish...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párod kérésére BDSM/Fetish szexet bevállalnál? Ha igen, sub vagy dom oldalon?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írj.
2011. máj. 25. 16:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84%
21. század. Egész oktatás arra épül, hogy nem kell mindent tudni, csak tudd, hol kell keresni. És b*zdmeg még mindig van, aki nem ismeri a google-t.
2011. máj. 25. 17:24
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

17:11

a SM-ben miért ne lenne sub meg dom??? nyilván nem az a sub, akinek a kezében a korbács van.

na aki lusta volt:

A BDSM gyűjtőszó az angol Bondage & discipline (B&D), Domination & submission (D&S), Sadism and masochism (S&M) szavakból képzett rövidítés, magyarul „kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség és szado-mazochizmus” fogalmakat jelöli.

Egyébként nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni, mert van finomabb fajtája is.

2011. máj. 25. 17:46
 13/20 anonim ***** válasza:
79%

"a SM-ben miért ne lenne sub meg dom??? nyilván nem az a sub, akinek a kezében a korbács van."

nem. ott mazoista és szadista van. és kapaszkodj meg, a mazoista az irányító.

2011. máj. 25. 17:53
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Naná, hogy bevállalnám, persze csak mértékkel, és mindkét oldalt szívesen kipróbálnám.

21/F

2011. máj. 25. 18:32
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Simán bevállalnám, sőt bevallom ez régi vágyam, csak a bnőm nem nagyn nyitott rá. Elsősorban a dom oldal izgat, de talán a subot is kipróbálnám. F/30
2011. máj. 25. 20:46
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Előttem szólóval értek egyet teljesen. Én is szívesen kipróbálnám mindkét oldalt, csak mikor óvatosan felvettem a páromnak a témát, akkor azt vettem észre, hogy baj lehet belőle, ha tovább folytatom. Sajnos a nők kevésbé nyitottak erre, pedig szerintem nekik is tudnánk örömet okozni vele. Szerintem a szexbe minden belefér, ami jó mindkét félnek, de nem szabad semmit sem ráerőszakolni a másikra. Remélem idővel nyitottabb lesz a dologra, bár így 40 felett már nem hiszem hogy sok esélyem lenne, hiszen annak is örülhetek, hogy megvan a napi szexadag.
2011. máj. 26. 08:04
 17/20 anonim ***** válasza:
WTF???o.O
2011. máj. 28. 22:16
 18/20 anonim ***** válasza:

21/N

Fetish: Milyen? Haj, bőr, latex igen. Láb pl. nem.

BD: Igen, szeretem a láncokat, a kötelékeket.

SM: Mértékkel igen.

A dom egyben lehet mazo, de szadista is. Az S/M-ben a szadista is lehet domináns, sőt, de jó gazdinak kell lennie.

2011. máj. 28. 22:38
 19/20 anonim ***** válasza:

Én lennék szado/mazo de csak módjával. Domináns, de sub nem.

Bár mi férfiak 90+% ezt, ezeket vállaljuk be könnyben.

ÉS azért alakult ki ezt a fétis, mert a ~10% is élvezni akarta amit ő szeret.

2011. máj. 29. 03:46
 20/20 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik ez a dolog, de bizonyos határokon belül. Csináljuk is a barátommal a dolgot. ;) És hogy melyikünk a domináns.. hmm.. mind a ketten, de én jobban szeretem ha inkább ő irányit.. :)

16/L.

2011. máj. 29. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!