Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szoktatok együtt zuhanyozni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok együtt zuhanyozni a párotokkal?

Figyelt kérdés
Minden testrészét megmossátok egymásnak?
2011. máj. 25. 13:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem szoktunk, mert kicsi a zuhany :D
2011. máj. 25. 13:53
 2/16 anonim ***** válasza:

Így nyáron igen, amikor nagy a meleg és jól esik lefekvés előtt.

Néha máskor is, de az ritka. Van, hogy megfürdetjük egymást, van, hogy nem, változó.

2011. máj. 25. 13:56
 3/16 A kérdező kommentje:
megmossátok egymás nemi szervét és fenekét?
2011. máj. 25. 14:01
 4/16 anonim válasza:

Mi szoktunk néha együtt tusolni. Nagyon jó és egyben nagyon intim élmény, legyen az kád vagy tusoló. Megmossuk egymást mindehol, egy jó kis fejmasszázs hajmosás közben vagy hátmasszázs nagyon kellemes és igen, ott is nagyon jó. Persze néha van úgy, hogy olyan jól sikerül, hogy gyors törülközés után irány az ágy. :-) Én mindenkinek ajánlom, nem kell félni tőle, az elején talán nehezebb rákérdezni. Az biztos h nem szabad erőltetni, de érdemes kipróbálni, mert színt visz a kapcsolatba, erősíti azt.

27F

2011. máj. 25. 14:08
 5/16 anonim ***** válasza:
Persze, hogy elöl, hátul is megmossuk egymást. Attól az még fürdés, nem lehet kihagyni. :)
2011. máj. 25. 14:09
 6/16 anonim ***** válasza:
Heti szinten többször is zuhanyzunk együtt. Kád + zuhanyfüggöny és van is hely bőven. Az intim területeket csak izgatólag érintjük, megmosni mindeki a sajátját szokta. Persze mindig szex a vége :)
2011. máj. 25. 14:13
 7/16 anonim ***** válasza:
persze!utanna irany az agy egy kis torna utan meg johet megint egy kis zuhanyzas es alvas.
2011. máj. 25. 14:22
 8/16 A kérdező kommentje:

"Az intim területeket csak izgatólag érintjük, megmosni mindeki a sajátját szokta."

ez nem hervasztó kicsit? nekem tökre lelombozó lenne. izibb egymásét megmosni...

2011. máj. 25. 14:32
 9/16 A kérdező kommentje:
azaz: izgibb
2011. máj. 25. 14:33
 10/16 anonim ***** válasza:
Én a párommal hetnte egyszer vagy kétszer zuahnyzunk közösen! Zuhanyfülkénk van és elég szűkös!Mindenhol magmossuk egymást és van hogy vagy kiveri közben nekem úgy tusfűrdősen vagy lemossuk eegymást áés utána száájajl kielégít ott a zuhanyzóba.!
2011. máj. 25. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!