Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasim rászeretne élvezni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bokalánc kérdése:

A pasim rászeretne élvezni a lábfejemre vagy talpamra hagyjam neki?

Figyelt kérdés
Volt már valaki hasonló helyzetben? Kicsit hajlok rá lehet nekem is tetszene, csajok valaki csinált már ilyet? Mit gondoltok erről? Köszi
2011. máj. 25. 12:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
83%
Amúgy te hány éves vagy, 12? Ez akkora egy hülye kérdést is már régen láttam, már ne is haragudj. "Jézusom a barátom szeretné, hogy kiverjem neki, de akkor g@cis lenne a kezem :O :O :O :O, Akkor most hagyjam neki? Csak lányok válaszát várom, nem tudom mitévő legyek :(" B@szki, ez egy tök alap dolog, neki jó, és elvileg neked is, mivel a te barátod és gondolom szeretnél neki örömet okozni ( bár ebben sem vagyok már biztos , ráadásul neked csak egy lábtörlés a végén. Nem értem miért kell ilyenből ügyet csinálni. Ilyeneken sz@rakodni...
2011. máj. 25. 14:22
 22/28 anonim ***** válasza:

"szted emiatt elhagyna?"

"Nem hagyna el cska megcsalna."

Hát ja, látom itt is komoly, mély érzéseken alapuló szerelmi kapcsolat van. :D

Istenem, ez a mai generáció annyira Dunába lövendő....

2011. máj. 25. 14:36
 23/28 anonim ***** válasza:
hátha megpuhul a bőrkeményedés a talpadon.. :P
2011. máj. 25. 14:40
 24/28 anonim ***** válasza:
Nincs ebben semmi perverz. Én már mindenhova lőttem a barátnőmön.
2011. máj. 25. 14:57
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

14:22 Totál igazad van. Milyen bugyuta egy kérdés. Ha akarja, tedd meg, hacsak nem alien, és savt köp...

Tévedtem már lábfetisiszta oldalra, ott csupa lábfejre, harisnyára, szandiraélvezés képeket linkeltek, az is attól függ, milyen a lábfej, volt eszméletlen izgató is köztük, és volt randa görcsösujju. Ha neked rá akar élvezni a pasid, akkor tuti szép a lábod, akkor örülj neki. Lepd meg, vegyél fel egy tök új harisnyát, pl valami fekete, vagy vörös apróhálós combfixet, magassarkúval, és ragadd meg, hogy most gec.zd tele a lábfejem, és kezd el szo.ni neki... totál élete végéig megemlegeti azt a napot.

Ha nem szereted eléggé, kérdezz akkor még napokig ilyeneket másoktól...

2011. máj. 25. 19:45
 26/28 anonim ***** válasza:
Szerintem engedd neki, csak előbb húzzál gumicsizmát.
2011. máj. 26. 10:12
 27/28 anonim ***** válasza:
Engedd neki, de ne kapasd el. Pl ha ő kiverheti a te lábadra, te elverheted a talpát. Most csak mondtam valamit, de valamit valamiért.
2012. jún. 9. 23:46
 28/28 igazmondo_tm válasza:
Szia! Szerintem engedd meg neki nyugodtan, mi baj lehet belole?! En amikor eloszor elveztem le a baratnom talpat, meglepodottsegeben kinevetett. Ilyen elotte meg nem tortent vele. De vegulis tetszett neki. Szep lassan vezettem ra utana az ilyen "jatekokra" es megtanulta elvezni ezt is. Azota nagyon szereti, ha szex kozben, foleg mikor a csucsra er a cicijen es egyeb erogen zonain kivul a talpat is izgatom, szagolgatom, puszilgatom, vagy epp nyalogatom. Es nagyon halas modon utana meg a makkomat dorzsolve a talpaval juttat el a csucsra.
2014. febr. 27. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!