Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bokalánc kérdése:
A pasim rászeretne élvezni a lábfejemre vagy talpamra hagyjam neki?
Figyelt kérdés
Volt már valaki hasonló helyzetben? Kicsit hajlok rá lehet nekem is tetszene, csajok valaki csinált már ilyet? Mit gondoltok erről? Köszi2011. máj. 25. 12:59
11/28 anonim válasza:
SZERINTEM HAGYD HOGY BELÉD ÉLVEZZEN NINCS ANNÁL JOBB ! SZÁDBA VAGY A PINÁDBA ;)
12/28 anonim válasza:
Egyrészt miért ne hagynád? Neked csak egy lábtörlés/mosás, őt meg úgy tűnik, ez izgatja. Van ilyen, engem is érdekelnek a lábak, mondjuk ennyire nem, de örülök ha a nőm a lábával játszadozik az ágyékomnál. Fogd fel izgatónak, hiszen őt tényleg izgatja.
Másrészt ha nem kapja meg, akkor sem biztos, hogy elhagy vagy akár megcsal, sőt. Egy csomó mindent nem kap meg az ember az életében, és el tudja fogadni ezt.
13/28 anonim válasza:
A férfiak imádják a női lábakat,akármilyen nehéz is ezt elhinni.Szerintem engedd meg neki,nekem is mindig megengedi a barátnőm.SŐt,néha engedi hogy csókolgassam,ill. nyalogassam.
Egy próbát megér,nyelvével csiklandozná a talpad,gondolj csak bele;)
És,ha egy jótanácsot megfogadsz,szerintem harisnyában csináldd neki,imádni fogja.
14/28 anonim válasza:
Rá van izgulva a lábadra,szerintem ez bók,szép a lábad,örömködjél.Valószínű van a dologban némi lábfétis is.:)
15/28 anonim válasza:
Van fantáziája a srácnak. Engedd őt kibontakozni.
16/28 anonim válasza:
Ha Téged nem zavar különösebben, akkor szerintem hagyd, hogy a lábfejedre, vagy a talpadra ráélvezzen. F.
17/28 anonim válasza:
Nem tudom, miért kell mindig mindenen agyalni, hogy megengedd vagy ne. Engedd és kész, most mi van ebben?
18/28 A kérdező kommentje:
az a baj hogy ti sztem mind fiúk vagytok..és lányra lennék kíváncsi aki már járt hasonló helyzetben
2011. máj. 25. 13:57
20/28 anonim válasza:
Miért baj, hogy fiúk vagyunk? :) Igazolást keresel az idegenkedésedhez. Nem fogod megkapni, vagy ha mégis, akkor is hülyeség marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!