Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normalis h a baratnom mikor kiveri nekem meg akkor is csak gumival csinalja?
Figyelt kérdés
Probalom megerteni de sajnos nem tudom annyira undoritonak tartja?ok elfogadom de hat meg kezzel sem.Oralis szexrol reszerol meg ne is beszeljunk mar 2 eve osszesen 4 szer kaptam.Mindent probaltam mar el mar nem sok kell h feladjak mindent.2011. máj. 25. 11:56
1/23 anonim válasza:
Ez olyan,mintha te csak gumikesztyűvel érnél a puncijához.Fura.Örülök,hogy az én barátnőm nem ilyen.
2/23 anonim válasza:
Tőle megkérdezted már, hogy miért van ez így? Érdemes lenne...
3/23 Max9009 válasza:
Na azért ez nagyon kemény ilyenről még nem is hallottam, most lefagyott a rendszer:D Hát elsősorban részvétem,másodrészről nem egyáltalán nem "normális" dolog bár mit nevezünk a mai világban normálisnak.Próbáld megbeszélni vele hogy ez neked így nem jó.Ha ez már emgvolt akkor sztem a csajjal igen nagy gondok vannak és most nem sértésből mondom.
4/23 A kérdező kommentje:
Persze nem egyszer hoztam szoba nem egyszer beszeltunk de mikor konkretan rakerdezek mindig ugyan ez a valasz:te bolond vagy honnan szeded h nem szeretem vagy h undorodok tolle.Oszt mondom neki de hamar temat valt es mar nincs is mit eroltessek.Erdekes modon o megengedi h kinyaljam de meg sose lattam h szeretne kolcsonozni.Ja es senki ne jojon a tisztalkodassal mert higyetek el ALAPOS tisztalkodas van minden szex elott es utanna is.
2011. máj. 25. 12:12
5/23 Max9009 válasza:
Hát akkor nemtudok ötletet adni szerintem legyél határozottab és mond meg neki h ne terelje a témát hanem adjon egynes választ.Ha meg te kinyalod ő meg nem szo, na az sztem nem korrekt!
7/23 anonim válasza:
Azonnal rúgd ki. Vagy nem normális, vagy undorodik tőled.
8/23 anonim válasza:
Hogyhogy eddig bírtad? Én nő vagyok, de nem ismerek pasit, aki sokáig tűrné ezt...
9/23 anonim válasza:
Ne arra kérdezz rá, hogy undorodik-e tőle, úgy persze, hogy nevetgélve-félrenézve eltereli a témát. Opció adása nélkül, kérdezz rá, hogy miért csak gumiban hajlandó? Erre "nehezebb" válaszolni... Ha azt mondja, "nemtudom", az nem válasz. Ha azt mondja, hogy "nem azért, mert...", az megintcsak nem válasz. És addig ne szállj le róla, amíg meg nem válaszolja a kérdést.
10/23 A kérdező kommentje:
ugy turtem h szeretem,es ugy teltek el a napok,hetek,honapok,evek h csak azon gondolkoztam min valtoztassak h jo legyen mi ujat csinaljak mit mondjak neki h eszrevegye de semmi.Attol tartok en nem tudok igy elni vele nem az zavar h nem izgat oralisan vagy ijesmi na jo persze h szuksegem lenne ra nagyon is vagyok ra de maga a tudat h undorodik tolle jobban zavar:(
2011. máj. 25. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!