Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Hol szeretitek a szôrt a párotokon és hol nem?
Én mindenhol. Nekem egy férfi legyen szőrös, a többi csak kis serdülő kategória, azok pedig már nem izgatnak :) Persze nem arról van szó, hogy legyen hormonzavaros jeti, akinek még a tenyerén is fekete szőrszálak nőnek...
Hason, mellkason, karon, lábon, combom, fenéken, arcon... jaj, azért odáig vagyok, imádom a borostás pasikat, meg persze kukinál is. Szóval legyen a la nature és kész.
22/L
részemről fő az arany középút. ne csupaszítsa le magát, de ne is legyen jeti!igaz, ez nehéz ügy, ha valakinek szabályos mackóbundája nő, vagy leszedi vagy meghagyja, hát, akkor inkább szedje le, mint, hogy úgy nézzen ki, mint egy ősember. de vannak kivételek, pl. most nagyon megtetszett egy pasi, aki szőrösebb az átlagnál, de egyébként meg annyira bejön, hogy ennyi hibát simán elnézek neki, tehát nem olyan fontos kérdés ez, csak nagyon extrém esetekben, pl szőrös hát, fül, stb.. :D
arcszőrzet: tetszik a szakáll, de ne a teljes arcán, az is ősemberes. kecskeszakáll a fő befutó nálam. bajusz mindenhogyan válóóok.
hónaljkutyát nem bánánm, ha mindenki száműzné, de az nem válóok.
intim: voltam teljesen csupasszal és teljesen szőrössel is, egyik sem zavart, nem mérvadó. annyi, hogy a szőrös így járt, mert orálnál a szőrös területek nyilván kimaradtak a buliból.
21/N
Én annyit értékelek, ha a hónaljáról leszedi, a többit legyen szíves békénhagyni. Ha intim részén ő jobban érzi magát, ha rövidre van vágva, szíve joga, de ne miattam csinálja. :D
A szakállat imádom, nálam is a kecskeszakáll a fav.
Bár mostani barátom elég rendesen szőrös, és van bajusza is... az necces, de nála még belefér, ha ő így szereti.. Én végül is elférek tőle. Volt már előtte egy másik bajuszos pasim is... Rajta sokkal jobban idegesített.
19/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!