Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képesek vagytok a párotokon kitölteni a dühötöket (ha szeretitek nagyon)?
Én sajnos igen... :(
De kérdés azért az is, hogy mit jelent az, hogy "dühöt kitölteni"?
Én mondjuk veszekszem jó házisárkány módjára... :D
Ha tettlegesség is volna azért az más kategória lenne...
Az is igaz, hogy bármelyiket hagyod, hogy megtegye veled valaki, akkor valójában szükséged van ezekre a tapasztalatokra... Ami nem azt jelenti, hogy a másik félnek nem kellene változtatni a viselkedésén.
Javulni, csiszolódni, fejlődni kell mindkét félnek egy kapcsolatban.
Ez azért nem olyan egyszerű.
Most valószínű kicsit lecsökkent az önbizalma a srácnak. Azért próbál most veled így beszélni, gyerekesen viselkedni, mert most kételkedik benne, hogy valóban szereted. Ez nem azért van, mert te nem szeretnéd. Most próbára tesz.
Ha most elhagynád, akkor azt gondolná magában: "Hát igazam volt, mégsem szeretett igazán!" Ha nem hagyod el, hanem türelmesen kitartasz mellette, azt fogja gondolni: "Hát ez tényleg szeret engem, nem érdemli meg, hogy így bánjak vele, elkezdek vele ismét kedves lenni."
Mindenképpen közöld vele, hogy neked nem tetszik a viselkedése. Mindent indokolj meg konkrétan, és mondd meg neki, hogy szereted, de ha így viselkedik, nem bírod sokáig, mert te ilyenkor nem érzed, hogy ő szeretne téged.
Ez a legjobb megoldás. Mondd meg, hogy van egy hónapja, hogy megváltozzon.
Ne játszd már az agyadat. Te is fogsz így viselkedni valami nagyon súlyos probléma miatt, mondjuk mert nem mondta a telefonba a beszélgetés végén, hogy puszi.
Alig találkoztam olyan emberrel, aki egyszer-kétszer ne a párján töltötte volna ki a dühét. És a nők többször szoktak bekattanni.
Az én barátom részegen tölti ki rajtam a dühét meg a feszültségét. Ez a legrosszabb eset szerintem mind közül. Legutóbb már odáig fajultak a dolgok, hogyha nem vagyok jó erőben és nem teperem le a földre, agyonver. Másnap persze kiscica módjára jött oda hozzám, és mondta, hogy ő nem emlékszik semmire, meséljem el mi történt. Aztán minden megy tovább, azzal a különbséggel, hogy annál az esetnél én is, és a barátai is kijelentettük, hogy soha többé nem iszogatunk együtt, ha csak egy sörről van szó, akkor sem. És ezt be is tartjuk, mert a barátomat azóta nem engedjük alkohol közelébe. Persze tudom, ez nem oldja meg a problémát, mert az az agyában vagy a vérében van, de így legalább elkerülhető a baj....
21/L
Ez honnan jött hogy nem biztos hogy szeretem őt? Mindennel bebizonyítottam, amivel csak lehetett, mindig mondja, hogy teljesen biztos benne. Inkább fordítva volt már ebből sok magyarázkodás...
Azt hittem jobb ember. Megadok neki mindent, mint barát, lelki társ, szerető, számíthat rám mindenben, azt hittem hogy van olyan intelligens hogy ettől elégedett lesz, nem az hogy lábtörlőnek néz...Milyen ember az ilyen mégis?
Hát akkor nekem piszok jó természetem van, persze nem véletlenül tanulok szociális pályán, én ugyan egy rossz szóval nem bántom...mindig figyelek, hogy nehogy rosszul essen neki valami.
Ez szomorú, ha egy ember ilyen...táncol a másik fején..pff...hát mit képzel...Küldök az anyukájának virágot, főzök neki, segítem mindenben, érzelmileg is sokat adok, és tessék...panasza nem lehet egy szó se.
Ma 09:26!
Jól meggondoltad, tényleg kell neked ez a kapcsolat? Ha így bánik veled basszus...ez a fiú nagyon öntörvényű lehet meg önző! Nem valami ígéretes a jelleme.
Szerintem keress egy olyan fiút, aki úgy bánik veled ahogy kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!