Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha valaki ( idegen, szomszéd, rokon ) meglát pucéran )? Látak már meg benenteket? Kit láttak már meg cikis intim szituban?
Nekem a farkam már látta a szomszéd vénaszony :-D kicsit zavart.
Egy kiránduláson nem vettem észre hogy a furdoszobába belátni egy kis ablakon és 3 kis csaj nézte hogy zuhanyozok :-D
egyszer meg boxerba járkáltam a házba nagy álmosan reggel és kicsit ki lógott és anyám látta :-( elégé zavart
Nem ciki. Én kifejezetten élvezem ha meztelenül látnak a pasik és zavarba jönnek. Az öcsém barátai leskelődnek is utánam, én meg engedek látni ezt-azt :-)
Persze "véletlenül". Aztán elvonulok a szobámba, őket meg majd megeszi a fene :-)
21L
leskelődtek a csajok a koleszban a zuhany alatt (nem volt gáz)
az egyik albiban a szomszédban lebuj volt, és nyáron a k.ák napoztak meztelenül az erkélyen (tök jó volt) :D
Szerintem helyzetfüggő, ha tényleg nem szándékos, akkor annyira nem ciki.
Exemmel egy 3. emeleti albihoz voltunk szokva, ahol tök messze volt a szemben lévő ház és mi is a szoba másik felén voltunk, nem lehetett belátni, de nyáron másik albiba költözött, első emelet, szemben dombocska... szóval aki ott a járdán sétál is simán belát, de mi erre első nap nem jöttünk rá és elfelejtettük a függönyt... Nem tudom, volt-e arra valaki, azért remélem nem. :D Csak nevettünk rajta másnap, de azért legközelebb behúztuk a függönyt.
20/L
Az a ciki, hogy ezt rövid a kérdést sem tudod leírni hiba nélkül. /látak, benenteket, mondo/
Biztos megláttál egy pucér csajt, és emiatt nem tudtál gépelni. :-)
Ha itthon vagyok egyedül,akkor én is pucéran vagy egy bugyiban szoktam rohangálni.Ha meg jó idő van,akkor kimegyek az udvarra és kifekszem a hintánkra napozni.Gondolom nem kell mondani,h akkor sincs rajtam semmi....
19/L
Lányok, köszi az élménybeszámolókat. Keményre állt a farkam, amíg olvasgattam. :D
22/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!