Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ciki ha valaki ( idegen,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha valaki ( idegen, szomszéd, rokon ) meglát pucéran )? Látak már meg benenteket? Kit láttak már meg cikis intim szituban?

Figyelt kérdés
27 éves srác vagyok és nekem volt egy két cikis , meg úgy mondo izgis szitum is!
2011. máj. 25. 09:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a farkam már látta a szomszéd vénaszony :-D kicsit zavart.

Egy kiránduláson nem vettem észre hogy a furdoszobába belátni egy kis ablakon és 3 kis csaj nézte hogy zuhanyozok :-D

egyszer meg boxerba járkáltam a házba nagy álmosan reggel és kicsit ki lógott és anyám látta :-( elégé zavart

2011. máj. 25. 13:01
 12/24 anonim ***** válasza:
61%
Nekem nem ciki, meztelenül szoktam az első emeleti erkélyünkön napozni, szembe pedig egy 10 emeletes ház gyakorlatilag bárki beláthat a 2-tól felfelé. Volt is rá példa, hogy megjegyzést tettek, hogy lesz e folytatása a "műsornak". Szeretkeztünk már az erkélyen a barátnőmmel, és igazából még izgalmasabb volt, hogy megláthatnak bennünket.
2011. máj. 25. 16:25
 13/24 anonim ***** válasza:
60%

Nem ciki. Én kifejezetten élvezem ha meztelenül látnak a pasik és zavarba jönnek. Az öcsém barátai leskelődnek is utánam, én meg engedek látni ezt-azt :-)

Persze "véletlenül". Aztán elvonulok a szobámba, őket meg majd megeszi a fene :-)

21L

2011. jún. 7. 07:50
 14/24 anonim ***** válasza:
64%
Nem ciki. Véletlen volt, kész. Mondjuk velem is volt már ilyen, csak szerintem nem véletlen. (biszex lány vagyok) Egy csaj, szomszéd, éppen a medencéből kijőve, félmeztelenül beállított, én meg épp a fürdőből jöttem ki meztelenül. Nem akarom részletezni, de jól elszórakoztunk egymással :D 20/L
2011. jún. 7. 13:32
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

leskelődtek a csajok a koleszban a zuhany alatt (nem volt gáz)

az egyik albiban a szomszédban lebuj volt, és nyáron a k.ák napoztak meztelenül az erkélyen (tök jó volt) :D

2011. dec. 15. 00:12
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem helyzetfüggő, ha tényleg nem szándékos, akkor annyira nem ciki.

Exemmel egy 3. emeleti albihoz voltunk szokva, ahol tök messze volt a szemben lévő ház és mi is a szoba másik felén voltunk, nem lehetett belátni, de nyáron másik albiba költözött, első emelet, szemben dombocska... szóval aki ott a járdán sétál is simán belát, de mi erre első nap nem jöttünk rá és elfelejtettük a függönyt... Nem tudom, volt-e arra valaki, azért remélem nem. :D Csak nevettünk rajta másnap, de azért legközelebb behúztuk a függönyt.

20/L

2011. dec. 15. 01:01
 17/24 anonim ***** válasza:
92%

Az a ciki, hogy ezt rövid a kérdést sem tudod leírni hiba nélkül. /látak, benenteket, mondo/

Biztos megláttál egy pucér csajt, és emiatt nem tudtál gépelni. :-)

2011. dec. 15. 01:03
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha itthon vagyok egyedül,akkor én is pucéran vagy egy bugyiban szoktam rohangálni.Ha meg jó idő van,akkor kimegyek az udvarra és kifekszem a hintánkra napozni.Gondolom nem kell mondani,h akkor sincs rajtam semmi....

19/L

2011. dec. 15. 01:28
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki , én már évek ota meztelen járkálok itthon .Nyárom az udvaron is , jóformán már minden szomszédlátott meztelen. Mára megszokták.
2011. dec. 15. 04:27
 20/24 anonim ***** válasza:
95%

Lányok, köszi az élménybeszámolókat. Keményre állt a farkam, amíg olvasgattam. :D

22/F

2012. jan. 14. 14:12
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!