Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha valaki ( idegen, szomszéd, rokon ) meglát pucéran )? Látak már meg benenteket? Kit láttak már meg cikis intim szituban?
Azért ne legyél "mutogatós bácsi". Egy kis exhibicionista hajlam sok emberben van. De azért mindent a megfelelő helyen és szituációban. Szándékosan ne mutogasd magadat. A véletlen az más. Az előfordul. Annak aki látja ugyan úgy lehet kellemes, de kellemetlen is, mint neked.
Én még nem voltam ilyen helyzetben.
6an voltunk egy szobában, bnőmmel nekiálltunk, elején még rajtunk volt a takaró, közepe felé már nem, többiek elvileg aludtak, de nem hiszem, mivel egy másik pár is nekiállt. :-)
próbáltuk halkan de tuti nem voltunk csöndben. elveszti a fejét ilyenkor az ember.. lámpa le volt kapcsolva, de kintről beszűrődő fénytől tuti látszottunk.. előtte megpróbáltam az emeletes ágy tetejére feltenni egy takarót, kimentem álló fasszal, tuti megláttak akkor. és amit feltettem takaró leesett nem sokkal utána, akkor próbáltunk takarózni..
Szerintem sem ciki:)
Mondjuk velem már előfordult egy cikis eset. (Lány vagyok) Családdal voltam nyaralni, és apartmanba voltunk, és az erkélyek egymás mellett voltak, ha kicsit kihajoltál átláttál a másik erkélyre. Én ültem meztelenül az erkélyen erre átnézett a szomszéd:) én persze vigyorogtam (meg ő is:D) de bementem és felvettem valamit. De nem zavart, nem vagyok annyira szégyenlős:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!