Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ciki ha valaki ( idegen,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha valaki ( idegen, szomszéd, rokon ) meglát pucéran )? Látak már meg benenteket? Kit láttak már meg cikis intim szituban?

Figyelt kérdés
27 éves srác vagyok és nekem volt egy két cikis , meg úgy mondo izgis szitum is!
2011. máj. 25. 09:46
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
76%
Engem nem zavar, mindig meztelenül vagyok itthon, az erkélyen is, szexeltem is már az erkélyen, szemben 2 tömb panelház.
2011. máj. 25. 09:53
 2/24 anonim ***** válasza:
72%
nekem mindig az volt a vágyam hogy a szomszéd csaj bekopog, és én álló farokkal ajtót nyitok neki :D de nem jött soha akkor mikor egyedül voltam.. : ( kíváncsi lettem volna a reakciójára.. már elköltöztek sajnos: ( :D
2011. máj. 25. 10:05
 3/24 anonim ***** válasza:
47%
Nem ciki. Ha lány lennél és meglát a szomszéd, talán ciki, de ha nem szégyelős a lány akkor nem ciki.
2011. máj. 25. 10:08
 4/24 anonim ***** válasza:
89%
Sexeltem már erdőben,egy elhagyatott földúton,azt hittem nem fog jönni arra senki,de egy néni mégis arra tolta a biciklit..a durvábbakat le sem írom.
2011. máj. 25. 10:08
 5/24 anonim ***** válasza:
93%

Azért ne legyél "mutogatós bácsi". Egy kis exhibicionista hajlam sok emberben van. De azért mindent a megfelelő helyen és szituációban. Szándékosan ne mutogasd magadat. A véletlen az más. Az előfordul. Annak aki látja ugyan úgy lehet kellemes, de kellemetlen is, mint neked.

Én még nem voltam ilyen helyzetben.

2011. máj. 25. 10:17
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

6an voltunk egy szobában, bnőmmel nekiálltunk, elején még rajtunk volt a takaró, közepe felé már nem, többiek elvileg aludtak, de nem hiszem, mivel egy másik pár is nekiállt. :-)

próbáltuk halkan de tuti nem voltunk csöndben. elveszti a fejét ilyenkor az ember.. lámpa le volt kapcsolva, de kintről beszűrődő fénytől tuti látszottunk.. előtte megpróbáltam az emeletes ágy tetejére feltenni egy takarót, kimentem álló fasszal, tuti megláttak akkor. és amit feltettem takaró leesett nem sokkal utána, akkor próbáltunk takarózni..

2011. máj. 25. 10:22
 7/24 anonim válasza:
100%

Szerintem sem ciki:)

Mondjuk velem már előfordult egy cikis eset. (Lány vagyok) Családdal voltam nyaralni, és apartmanba voltunk, és az erkélyek egymás mellett voltak, ha kicsit kihajoltál átláttál a másik erkélyre. Én ültem meztelenül az erkélyen erre átnézett a szomszéd:) én persze vigyorogtam (meg ő is:D) de bementem és felvettem valamit. De nem zavart, nem vagyok annyira szégyenlős:)

2011. máj. 25. 10:23
 8/24 anonim ***** válasza:
72%
Rom kertnél pisáltam a parkban beb'szva,letolt gatyával és vagy 30 tinicsaj meglátott,dee semmi égő nem volt benne mert utána az egyikkel kavartam(Csak csók:( )
2011. máj. 25. 10:29
 9/24 anonim ***** válasza:
67%
Ha nem vagy annyira szégyellős apartmanos leányzó, megnézhetnélek én is? :P
2011. máj. 25. 10:53
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
volt már olyan h öltöztem és közbe észrevettem h szémszéd belát. vagy pesten emeleti házba láttak szembe az ablakon akár szexelni is. ugy vagyok vele h amig nem szándékosan mutogatom magam nem direkt emberek előtt vetközöm vagy szexelek(nem különösebben vonz h erdőbe vagy bárhol olyan helyen tegyem ahol amugy megláthatnak) addig nincs ezzel semi gond. szal igy öltözködés lakásba hát ha belát belát ha meg néz hát hol érdekel engem ha jocsak max áthivom
2011. máj. 25. 11:44
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!