Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitévő legyek? (Meleg kérdés)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitévő legyek? (Meleg kérdés)

Figyelt kérdés

Hát skacok.. nem tudom mit csináljak.

Igazából mivel késő este van,nincs erőm részletesen kitaglalni a dolgokat,meg gondolom nektek sincs kedvetek olvasni. szóval a lényeg:

-meleg vagyok mégis van alibi barátnőm

-közben egy fiúval párkapcsolatban élek

-közben a fiú megakarja ismerni a szüleimet

-közben húsz éves vagyok és szüleim nem tudják h meleg vagyok

- barátaim sem tudják hogy meleg vagyok

- utálok melegnek lenni!

Két hónapja járok a barátnőmmel,akit nem is szeretek,csak azért jöttem össze vele,hogy elcsitítsam a pletykákat rólam. A fiú akit szeretek nem tud a lányról,és szeretné ha felvállalnám szüleim előtt. De szüleim meg nem is sejtik.. egy haverom tudja csak az igazságot rólam,és ő sem tudott tanácsot adni,szóval ti remélem tudtok,hogy ilyen helyzetbe mit kell tenni?

A másik,meg hogy annak ellenére hogy fiúval vagyok együtt,folyamatosan kínoz a gondolat,hogy ez nem helyes dolog,és nem lesznek utódaim,és a család,és a rokonság... teljesen ki vagyok akadva. Nem tudom miért ba_szott ki velem ennyire az élet.De jól feldobta a leckét..

2011. máj. 25. 00:09
1 2
 1/14 anonim válasza:

Dönts hogy fel akarod-e vállalni vagy sem. Két végletben gondolkodj csak. Vagy felvállalod és akkor mindenki előtt h homár vagy.(nincs ebbe semmi tré, csak ne menj felvonulni) Vagy pedig élj abszolút kettős életet, de ügyelj minden momentumra. Ez utóbbiban lehet gyereked, sikeres lehetsz stb, és talán még találsz is egy olyan nőt akibe habár szerelmes nem vagy, de találsz benne tisztelni valót. Nézd meg a Tudatlan tündérek c. filmet!!!!

hajrá!

2011. máj. 25. 00:27
 2/14 anonim ***** válasza:
88%

Nem tudom hány éves vagy, lehet leírtad, csak késő van és nem fogtam fel :)

Szóval ha még fiatal pl.20 alatt, akkor ez még lehet változni fog.

Az a legfontosabb, hogy először Te döntsd el, hogy igenis ez én vagyok! Tudj tükörbe nézni. Ha magadat elfogadod, és MAGABIZTOS ember leszel, fel fognak rád nézni a személyiséged miatt és nem az érzelmeid miatt fognak elítélni.

Szüleidnek is jobb lenne, ha elmondanád, de csak akkor ha biztos vagy benne, mert nem lesz nekik könnyű. De így csak magadat és a környezetedet csapod be.

A világban sokkal rosszabb dolgok vannak ami miatt tényleg el lehet ítélni az embereket. Te nem öltél embert, nem vagy bűnöző, aki családok életét tette tönkre. Te csak egy fiú vagy, aki a saját nemedhez vonzódsz. Ezzel nem bántasz meg senkit. Nem kell másokra hasonlítanod, mindenkinek van egy személyisége, neked ez. Aki nem tudja ezt elfogani, hát azzal van a baj. A neveltetésével. Sajnálom azokat az embereket, akik egy szó hallatán már egész személyleírásokat tudnak adni az emberekről, mert rosszul lettek szocializálódva és nem nevelték meg a szülei. Velük ne foglalkozz! Legyél büszke magadra, a sikereidre és akkor nem az lesz a szemük előtt, hogy meleg vagy, hanem ,hogy "Jé, ez a fiú tényleg megbízható/ okos!". Ne süllyedj le a szintükre!

Hogy a magabiztosságod kicsit növekedjen (mert gondolom nincs sok), tudok ajánlani egy könyvet, igaz, hogy kutyásoknak szól, de olvastam már róla, hogy olyan embereknek változtatta meg az életét, akinek nincs kutyája. Belinkelem, hátha megfogadod a tanácsom és elolvasod. Végül is nincs semmi veszteni valód, max jobb ember leszel.:)

Majd írd meg mi lett :)

20/L

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. máj. 25. 00:28
 3/14 kovpet ***** válasza:
91%

Egy szemét vagy, hogy szívatod a csajt...

28 bi f (tehát szintén "búza", nem kell homofóbozni)

2011. máj. 25. 00:30
 4/14 anonim ***** válasza:
93%

1) azzal, hogy meleg vagy, nem kib.szás az élettől. az egy állapot: "ez van." mások, illetve te tudod elfuserálni, ha hülyén kezelik/kezeled.

2) hagyj fel az alibi barátnővel. miért? a) hazudsz a csajnak. b) hazudsz a fiúdnak. c) hazudsz a környezetednek. d) hazudsz, ezzel ártasz magadnak is! szépen, lassan, alattomosan, tudat alatt.

3) szóval kifogtál egy nyitott, nem feszengő, nem szorongó srácot. jó volna, ha kicsit beszélgetnél vele. a kommunikáció alap. simán beszélgessetek arról, ő hogyan mondta el a szüleinek, hogy fogadták, vagy meséljen haverjairól, ismerőseiről. esetleg hadd ismerkedj meg velük, mondják el neked.

4) érdemes előbb-utóbb előbújnod, otthon. nyugi, az esetek túlnyomó részében nem pletykásak a szülők, nem is mernek azok lenni. lassan emésztenek, az biztos, lehet, hogy tagadják, lehet, hogy neheztelni fognak rád. de az én anyám is ilyen. a barátnőmé is így csinált, amikor közölte vele. neked sem kétperces folyamat volt, hogy elismerd magad (sőt, alibibarátnő miatt még így sem teljesen sikerült, egyelőre), nekik sem lesz az. de megéri, mert onnantól kezdve nem kell hülye indokokat felhoznod, magyarázkodnod, kikerülnöd a kérdéseiket.

5) lok.queer.hu-n vedd fel a kapcsolatot, ők tudnak segíteni. beszélgetés, akár skype-on, e-mailben is. na, ők több meleg srácnak adtak ötletet, tanácsot. én meleg vagyok, de lány kiadásban - szóval szerintem neked jobban jönne egy szintén meleg, tapasztaltabb, sok mindent látott férfi, eszmecserélni.

6) mi a bajod a melegséggel? ahogy írtam az 1)-es pontban. maga a melegség nem utálatos, csak az lehet az, amit hozzáragasztunk. hm. a) ha világít a homlokodon. ahogy az sem, hogy mi a kedvenc kajád. b) ez egy életed nagyban befolyásoló (ld. párkapcsolat, jogi lehetőségek, stb.) rész, viszont nem minden! ezen felül még nagyon színes, változatos, egyedi, más melegektől is eltérő emberi lény vagy. c) melegként is lehet utódod, családod, rokonaid. nem fogja őket senki sem lemészárolni. vannak leszbikus párok, akik meleg fiúkkal együtt nevelnek gyerekeket. előfordulhat, hogy egy özvegy anyuka kisfiának apukáját meleg fiúpáros pótolja (ez egy létező dolog magyarországon, vannak így!) hidd el, lehet így élni. (ld. barátnőmmel együtt élünk, anyám és testvérem tudja, barátaim is. jó, volt aki beszólt. de tudod mit? lesz.rom, nem fogom felbaszni az agyam ilyen tirpák idiótákon, akik ahelyett, hogy a saját elb.szott életüket javítanák, engem építenének le.)

stb.

19/L

2011. máj. 25. 00:31
 5/14 anonim ***** válasza:
30%
Gyere össze egy leszbi csajjal alibiből.
2011. máj. 25. 00:36
 6/14 anonim ***** válasza:
92%

ugy tom h a "melegség" nem választott dolog, hanem genetikai mutáció miatt létrejött változás. ezért nem lesz egy meleg srác sose "normális". ha a szüleiddel jó a kapcsolatod, és szeretnek, akk egy este ülj le velük h valami fontosat szeretnél mondani, és beszéld meg velük ezt a dolgot. nem tizenéves kis lázadó hülyegyerek vagy már, tudsz dönteni magadról egyedül is, de nem akarsz nekik tovább hazudni, és te bizol bennük h megértik. sztem ez igy korrekt. aztán később jóóóóval később esetleg jöhet a barát bemutatás. de csak ha normálisan elfogadták a szülők. a többi rokonnal meg ne foglalkozz, nem érdekesek. és tuti lesz majd olyan nő aki szül nektek egy gyereket, bár az árvaházak is tele vannak olyan gyerekekkel akik szivesen kerülnének végre családhoz, szoval ne foglalkozz ilyesmivel h mi lesz a családdal ilyesmi. az majd alakul.

sok sikert!

2011. máj. 25. 00:46
 7/14 anonim ***** válasza:
92%

Az előzőekkel egyet értek! Én is meleg vagyok. Egy éve van egy nagyon komoly kapcsolatom és boldogok vagyunk együtt. A szüleim, húgom, nagyszüleim tudják. Elfogadtak. A szülőknek volt a legnehezebb, de idővel megszokják.

Melegnek lenni nem rossz. Főiskolás vagyok. A munkámba már párszor elismertek, vannak barátaim és bulizok is minden héten. Kell ennél több? Hazudnék, ha nem lennének rossz időszakok az életembe, de nem a melegség miatt vannak.

A lányt ne bolondítsd! Nincs értelme. Ha ügyesen csinálod akkor neked is sikerülni fog boldog életet élni. Nekem se fogadták el egyből a szülők. Vitáztunk hónapokon át. Szörnyű volt. Szóval lehet te is számíthatsz ilyenekre. De ezen át kell esni.

Ja és senki se fog megbélyegezni, ha nem csinálsz feltűnő dolgokat. Nem kell hirdetni és nem lesz gáz. Ha nem rázod a segged rózsaszín pólóban az utcán senki se akarja majd a fejedet leszedni! :) Talán csak ennyi a titka...

2011. máj. 25. 01:04
 8/14 anonim ***** válasza:
3%
Műtesd meg magadat ! Ma már a melegeket át lehet operálni normális heterókká. Meglátod milyen jók is vagyunk mi! :D
2011. máj. 25. 01:09
 9/14 anonim ***** válasza:
92%

csak tizsztázásból...

Magadban már tudod, hogy meleg vagy, de szégyelled?

Gondolkozz egy kicsit, hogy mitől is félsz. Ha szereted a barátod, akkor vállald fel! Az alibi barátnővel meg ülj le beszélni, de gondolom tudod, hogy ebből nem jössz ki jól nála, de mindenképpen tisztázd vele, legalább most legyél vele őszinte. A szüleid meg majd csak megbékélnek a helyzettel, de lehet, hogy időbe fog telni...

Azt tanácsolnám, hogy beszélj a lánnyal, majd a szüleiddel, ha megbékéltek, és úgy érzed, hogy elég érett a helyzet, hogy bemutasd a barátod, akkor hajrá! Nehéz lesz az "utad" mert sajnos sok ember konzervativ ilyen szemszögből, nehezen fogadják el, de a szüleid szemében akkor is a gyerekük maradsz.

Természetes, hogy gondolkodsz a családalapitáson, de tudnod kell, hogy annak ellenére sem kell lemondanod a gyermek vállalásról, ha a barátoddal maradsz. Számos külföldi országogban egynemű párok is örökbe fogadhatnak.

De mivel a leirásod alapján azt érzem, hogy bűnösnek, vétkesnek találod ezt a dolgot, helyzetet, lehet, hogy nem ártana keresni egy pszichológust, aki segitene rávilágitani a helyzetre. Az a lényeg, hogy a saját boldogságodat tartsd szem előtt!

(18, l )

2011. máj. 25. 02:41
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem vagyunk kevesen ilyen élethelyzettel. Meglepődnétek. :D

Először is, azt döntsd el, mert ez a legfontosabb, hogy Te mit szeretnél... az élettől, a párodtól, a barátaidtól.

Azt kell tenned, amit a szíved szerint érzel. Pl. kellenek-e olyan barátok, akik emiatt hátat fordítanak?

Előttem már leírták a lényeget, igazából csak növelni akartam a létszámot. :)

24/N

Sok sikert!

2011. máj. 25. 02:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!