Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ez most hogy van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez most hogy van?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy, mint ha a gyakorin válaszolók, vagy az általuk adott válasz, és a valóság, két külön dimenzió lenne. Nem tudom pl miért van az, hogy itt már lassan minden második kérdést szexhiányos lányok tesznek fel, akikkel nem akar eleget szexelni a párjuk, vagy műbránert akarnak vásárolni. a valóságban viszont alig lehet ilyen lányokkal találkozni. Néha, amikor barátnőmmel találkozunk -mivel távkapcsolatban élünk, és egy hét után amikor aludni megyünk, jön a jóéjtpuszi, és úgy érzem, hogy szinte ki kell hisztiznem a szexet..., nah, ilyenkor eszembe jutnak a gyakoris lányok, hogy sajos biztos nem ő tesz fel ilyen kérdéseket... viszont aztán bevillan, hogy sajnos szerintem ezeknek a hatvan százalékát unatkozó 14 éves fiúk teszik fel, aztán arra önkielégítenek, ahogy visszaolvassák saját, egy lány nevében írt kérdésüket...

Másik ilyen kardinális probléma, hogy a kérdések maradék ötven százalékának jelentős részét melegek, és biszexek teszik fel. Szerintetek mi van mostanság a fiatalok körében? -megbomlott a világ rendje, vagy egész egyszerűen komolytalan kérdéseket tesz fel a gyakorira látogatók jelentős része?

24/f

2011. máj. 24. 23:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ez úgy van, hogy [link]

Meg myvip, iwiw, stb stb

A hülyeség meg terjed magától, és az onlányoknak itt nagy a szájuk. De ha egy méretes faszt tolnál bele IRL az már sikoltozásba torkolna. XD

2011. máj. 24. 23:53
 2/11 anonim ***** válasza:
52%
Nocsak egy puruttya fan :D. Különben én is ezen gondolkodtam, hogy honnan lett ennyi meleg. És az a probléma, hogy ezek nem is akarják kinőni, mint mondjuk a rockerséget vagy mit tudom én. Érdekes módon én még csak 20 éves vagyok ,de 16 éves koromtól bőven elég volt 4 év, hogy kitapasztaljam a korlátaimat(nem buzulásra gondolok, isten ments, hanem a bulikra). több mint 2 éve van egy gyönyörű barátnőm és most már nem abból áll egy buli, hogy leiszom magam hányásig. Bár.... mióta Pécsen vagyok. Na de ez most nem ide tartozik. Szóval én sem értem, hogy WTF van, én is csak csodálkozok a vasalt hajú fiús lányokon és lányos fiúkon, vagy jól pofán röhögöm azokat, akik jönnek velem szemben az utcán egy madárfészekkel a fejükön. Szerintem ez a nagy biszexualitás csak divat (legalább is remélem). Sajnos ez van. Ezelőtt 5 éve a lázadás fogalmát már bőven kimerítette a szakadt farmer és a dohányzás, de úgy látszik, hogy a mai világban ez már messze nem elég. Egy új elfajzott társadalom van születőben, ahol mindenki kollektíven egyedi és egyéni a melegségével, a maga kis világfájdalmával, mert ezen a héten csak 1x tudott manikűröshöz menni, miközben azt sem tudja, hogy mi zajlik manapság Afrikában stb. (akkor milyen fájdalma lenne, lehet, hogy meg is sajnálnám és fejbe lőném, hogy ne szenvedjen a lelkem :D)
2011. máj. 25. 00:09
 3/11 A kérdező kommentje:

Teljesen igazatok van. Viszont azért a való életben ennyire nem kiéhezettek a lányok, és azért, ha valamivel is, de kevesebb a meleg. Vagy csak torz minta ez az oldal a társadalom egészére nézve, mert ide olyan emberek járkálnak fel rendszeresen, akik vagy szexmániásabbak az átlagnál, vagy valamilyen szexuális problémájuk van. Mindenesetre én még is azt mondom, hogy van egy érzésem, hogy nagyon sokan csak röhögni járnak erre az oldalra, illetve hülyét csinálni magukból azzal a szándékkal, hogy mások problémáját akarják kifigurázni...

Második válaszoló, az sajnos így van, ahogy mondod, hogy lassan már az a nem normális, ha valaki nem homoszexuális, de az életben nagyon ritkán találkozok olyan emberrel aki úgy isten igazából meleg gyanus. a rosszabbik feltételezésem, hogy sokan hülyéskednek a buzulással a való életben, meg fikázzák a homikat, viszont utána jönnek ide panaszkodni, hogy "Úr isten, félnek az első anális behatolástól"... :)

2011. máj. 25. 00:49
 4/11 anonim ***** válasza:
Nézzétek azért ettől érdekes ez az oldal... A "metroszexuális" vagy mi a kínom divatról meg szimpla meggyőződésem, hogy unatkoznak a tizenévesek, ennyi az egész. Találni kellene nekik valami elfoglaltságot, célt, amiért dolgozni hajlamosak. A legegyzserűbb köpködni a mai fiatalságra, de azért a helyükben sem lennék. Szarnak a fejükre magasról, csak üljél otthon, tanuljál, majd leül a tv elé és látja, hogy annak sincs értelme. Minek van értelme? Ami szórakoztat, inni, dugni stb... Rohadt gáz, de valahol megértem.
2011. máj. 25. 09:43
 5/11 A kérdező kommentje:

Neked is igazad van harmadik válaszoló, viszont még én magam is a fiatalsághoz tartozom a magam 24 évemmel, igaz a 17-8 évesek még egy fél generációval utánam vannak már. Viszont ár az én korosztályomra is jellemző ez a motiválatlanság, és általános érdektelenség minden felé.

Bakker... -mi még a 20-25 évvel öregebb emberektől is azt halljuk, hogy fiatal korukban bandáztak, fociztak, erdőt jártak, kergették a csajokat, aztán huszas éveik közepére megálapodtak, családot alapítottak, amihez persze könnyebb volt előteremteni a feltételeket. Ma már lassan idáig sok 35 éves sem jut el... Nah, és mi mit mesélünk majd a gyerekeinknek -már ha lesznek? -hát ültünk, és akkor még a gyakori menüje sokkal egyszerűbb volt, és azóta már 15-ször változott az aktuális mániás közösségi oldal... Jah, meg megnyitjuk a gyakoris fiókunkat, és megmutatjuk, hogy milyen hülye kérdéseket nézegettünk a gyakorin húsz évvel ezelött. :)

Tényleg... -el sem tudom képzelni, hogy pl a gyakori egyszer csak megszűnjön, de félő, hogy akik kb pont most jönnek a világra nyolc év múlva önkielégítési trükköket kérdezgetnek, tíz év múlva pedig két 10/f érdeklődik az anális közösüléssel kapcsolatos tudnivalókról aggódva, hogy már amúgy is el vannak késve vele...

2011. máj. 25. 11:29
 6/11 anonim ***** válasza:

Hát igen, félreértés ne essék, abszolút egyetértek, de szent meggyőződésem, hogy az emberiség egyszer majd feldolgozza pl a szexet. Ha megnézed minden vallás arra épül, hogy ezt a félelmeinkre alapozva tiltsa, vagy keretek közé szabja, majd amikor ez a korszak kezd lecsengeni, mindenki, mint erkölcsös életet sírja vissza. Az igazság az, hogy ez olyan dolog, mint betiltani az szeszes italokat, ha sok az alkoholista, nem old meg semmit sem, mert inni fognak az emberek, de még kevesebb esélyük van MEGTANULNI inni. Nekünk is meg kellene tanulnunk ezeket a dolgokat. Mészároljuk le az összes b*zit? Miért? Erre mi van? Hirdessük, hogy a b*zi is ember, erre most a feminim férfi a divat. Elértünk valamit? Nem hát. Rájöttünk, hogy baromság házassághoz kötni a szexet, meg kell róla beszélni, mert vannak kérdések, erre most ott tartunk, hogy az élet másról sem szól, csak ki kivel mikor hol. A ló két oldalán ugrálunk, de én szentül hiszem, hogy egyszer bizony fel fogunk ugrani a hátára, csak érjem is meg :D.

Egyébiránt én is 25 éves férfi vagyok, még ha nagyapósan is hangzott az eddigi papolásom.

Harmadik válaszoló voltam.

2011. máj. 25. 12:16
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem sincs semmi bajom a melegekkel, felőlem azt csinálnak amit akarnak ameddig nem engem akarnak s*ggbe b*szni. De ettől függetlenül én is túlzásnak tartom ezt a nagy liberális szellemiséget. Ha egy ember férfinak vagy nőnek születik igenis terelgetni kell egy kicsit, hogy felfedezze a saját nemiségét, nem pedig ráhagyni a dolgot, hogy majd ő eldönti, hogy mi lesz belőle. Hihetetlennek tartom a mai szülők toleranciáját, vagy inkább beletörődését a gyerekeikkel szemben. Nem hiszem el, hogy egyik sem gondolkodik el azon, hogy mit rontott el, mikor a gyereke hazajön az iskolából egy olyan szoros gatyában, amit még lányok se hordanak, a haja a szivárvány összes színében pompázik, és az összes közösségi oldalon fent van amint egy másik fiúval csókolózik stb. ugyanez a lányokra is igaz, őróluk tényleg sokkal tisztább képet ad a tündérmackó blog. És akkor csodálkozik az ember, hogy annyi kiskorút megrontanak, mikor olyan képeket raknak fel magukról, hogy épphogy csak az nem látszik ki amit szégyellnek. Nem tudom, hogy mi lesz, csak azt, hogy nagyon rossz irányba haladunk. A második voltam, egyébként 19/F
2011. máj. 25. 15:11
 8/11 A kérdező kommentje:

25/f -nem hangzott nagyapósan, csak már számomra is fura, hogy a mostani kamaszok közül már én is kezdek kiöregedni. :))

Viszont jó olvasni, hogy azért vannak még a korosztályunkban, és még a nálunk több évvel fiatalabbak között is olyan emberek, akik normális értékrendűnek tűnnek, ráadásul normálisan meg is tudják fogalmazni gondolataikat. :)

A meleges témára térve picit, el nem tudom képzelni, hogy hogy képes egy férfi akár csak divatból is egy másik férfival csókolózni... Nem szorosan ide tartozó téma, és senkit nem akarok vele megbántani, de aki igazi férfi, az nem engedi, hogy egy másik a végbelébe dugja a péniszét. Szerintem egy igazi fúl passzív meleg nem is várja el, hogy férfinak tekintsék, és ő sem úgy tekint magára az esetek többségében. Viszont azt már nem értem, hogy a divat hogy képes akár ilyenre is rávenni férfi embereket... Max az lehet a válasz, hogy már annyira elburjánzott a fiatalok társadalmában ez a liberális világnézet, hogy megszűnik a született nemek jelentősége. Amúgy sem akar ma már a 30 évesek jó része sem családot, és ez szerintem egyre fiatalabbakat vizsgálva még rosszabb/ még rosszabb lesz annyi idős korukra, amikor normál esetben már a család alapításon kellene gondolkodniuk. Viszont mivel nem gondolkodnak, megszűnik az anya és apa szerep lényege, mindenki összejöhet innentől kezdve egy-egy éjszakára bárkivel, mivel tartós kapcsolat is minek, aztán, hogy kukija, vagy punija van e az illetőnek az sem számít, legfeljebb néhány centivel hátrébb dugja bele az övét... :)

Most nyílván nagyon sarkítottan fogalmaztam, viszont a tendenciák erre utalnak. Számomra 24 évesen már az is elszomorító, hogy nálam 6-8 évvel öregebb emberek, azaz már majdnem középkorúak közül rengetegen úgy gondolkodnak, amit egy 18 évestől lehetne elfogadni, azaz minek család, minek gyerek, minek fix nő, neki így jó, bulizik, senkinek nem kell elszámolnia stb... Jah, és köztük nem egy olyan van, aki anyagilag, és egzisztenciálisan már évek óta készen állna a családalapításra...

2011. máj. 25. 23:01
 9/11 anonim ***** válasza:

Megint a harmadik vagyok, és azért ennyire nem dramatizálnám túl a dolgokat. A különbség annyi a családalapítással kapcsolatban, hogy most nincs társadalmi nyomás az embereken a családdal kapcsolatban. Ez szerintem abszolút nem baj, mert családot az alapítson, aki készen áll rá lelkileg és egzisztenciálisan is, mert én pl mindig hallgattam anyámtól, hogy ennyi idősen én neveltelek, meg dolgoztam, nem jártam bulizni. Lesír róla, hogy de szívesen csinálta volna, de erről ne én tehessek, könyörgöm! Mindenki akkor vállaljon családot, amikor Ő úgy gondolja, ne akkor, amikor úgy érzi, hogy kinézik a szomszédok, mert faluhelyen ez bizony így ment.

A mostani 50 éves nők szoktak azon pampogni, hogy "milyen éretlen az a lány, én ennyi idősen már gyereket szültem", na most ő ettől egy szemmel is érettebb volt? Lóf*szt, csak ezt várták el tőle, hát alkalmazkodott! Azután szépen ment mindig a nagymamaához, aki elmagyarázta, hogy mit kell csinálni egy kicsi gyerekkel. De a mostani nagymamák nem érnek ám rá!

A melegekkel kapcsolatban meg továbbra is fenntartom, hogy nincs belőlük több, csak a liberális engedés átesett a ló tőloldalára. Az jó, ha szabad b*zinak lenni, mert ha így született valaki, akkor ne éljen már nyomorúságban. De, hogy miért menő annak lenni, arról elképzelésem sincs.

2011. máj. 27. 12:41
 10/11 A kérdező kommentje:

Első témához tömören: na, de, hogy ma egy harminc éves se áljon készen a családalapításra az már kicsit túlzás. A nőknek ketyeg a biológiai órája, és a férfiak ondóminősége is romlik idővel, de esetünkben a fontosabb, hogy ne legyünk már olyanok, mint ha a saját gyerekünk nagyapjai lennénk. Tehát normál esetben a huszas évei közepére, már érettnek kellene lennije az érett embernek legalább szellemileg a családalapításra. Az tényleg más, amikor 18-20 évesen vállaltak gyereket az általad említett pampogó szülők. Viszont a mai világban a legszomorúbb, hogy 25 év feletti hölgyek nem érzik szükségesnek az anyaságot, mert annyira kilátásnak látják a helyzetet egzisztenciálisan...

A b.uzikról anyit, hogy természetesen had legyenek melegek, csak egyrészt otthon, mint ahogy én sem verem a mellem mások elött, hogy hetero vagyok, és én sem a nyílvánosság elött élek nemi életet, másrészt továbra is elképzelhetetlen számomra, hogy ilyesmit divatból tegyek...

2011. máj. 27. 23:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!