Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beágyazódási vérzés?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Feb.6 án voltunk együtt párommal nem védekeztünk de nem is bennem ment el. Naptár szerint 10.volt ovum (de úgy érzem ez 9.volt).Ma reggel csinaltam tesztet ami negatív is lett 24.re írta a mensim általában 28 napos a ciklusom de most verzek meg gorcsolok (egyenlore nem sok ver)2nappal mensi elott,inkább késni szokott mint hogy hamarabb meg jöjjön. Szerintetek?honnan tudjam biztosra?
tegnap 22:01
1/3 anonim válasza:
Vedd figyelembe fogy február van ilyenkor majdnem minden nőnek késik vagy elobb jon meg mint szokott
A beágyazódási vérzés pedig pár csepp vér legalábbis nekem annyi volt
2/3 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy nem sok, csak meg annyira friss az egesz hogy nem tudom eldonteni...es izgulok
tegnap 23:39
3/3 A kérdező kommentje:
Tesztet mikor lenne érdemes csinálni ilyenkor ami biztosat is mutatna?
tegnap 23:41
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!