Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátomon kívül, normális, h másokkal is akarok szexelni, ismerkedni?
segíthetek neked az izgalomban ha gondolod ;) írj privit!
25/F
ez esetben Kérdező, azt tudom mondani, hogy, ezt valószínűleg érezted mielött belekezdtél a fiúval a kapcsolatba, azaz, hogy még mást is szeretnél kipróbálni. Én ilyen lánnyal nem mennék bele komoly kapcsolatba, max egy próba lehetőséget adnék neki, mert utálom, ha már a kapcsolat elején tuti, hogy nem ő lesz a feleségem, de, ha még is, tuti meg fog csalni... Viszont fontos az őszinteség, és a barátod nem biztos, hogy úgy gondolkodik, mint én.
Másrészt, el kell tudnod dönteni, hogy mi a fontosabb, azaz, hogy szereted, vagy az ösztöneidre visszavezethető kíváncsiság. Szerintem ez utóbbi mindenkiben ott van, de azért vagyunk emberek, hogy ennél magasabb priolitású dolgokért háttérbe tudjuk szorítani ezt a dolgot. Az embernek vannak ugye szexuális igényei, és ne mondja nekem senki, hogy még tíz év után is a legjobb pontosan ugyan azzal az emberrel kiélni őket, mert nem hiszem. :) Viszont valószínűleg jó esetben ott motoszkál a érzés az emberben, hogy ha mással csinálná, nagyon rosszul esne a párjának, mint ahogy ő is így lenne azzal, ha a párja mással próbálgatná a pozitúrákat. :)
Na, nem akartam prédikálni, de, ha már jött, leírtam.... Bár, ha nőként egy év után ezt kijelentetted, hogy bizony másokkal is szeretnél szexelni, háááááát, nem biztos valóban, hogy ti vagytok egymásnak az igaziak... Ez az egy dolog amiért 24 éves korom ellenére sem kezdenék komoly kapcsolatba egy 18 éves hölgyeménnyel, mert az a kapcsolat már a kezdeténél szakításra van ítélve nagyon nagy esélyel.
Üdv, 24/f
Az normális, ha ki akarod próbálni másokkal, az viszont nem, hogy még nem szakítottál a barátoddal. Ha igazán szerelmes lennél belé, akkor eszed ágába se lenne mással kipróbálni, és ismerkedni.
Én mikor összejöttem a barátommal 16 évesen, már akkor Vele terveztem az egész jövőmet, soha eszembe se jutott, hogy kipróbáljak bármit másokkal. Vele veszítettem el a szüzességem, és bár azóta se sikerült eddig eljutnom a csúcsra szeretkezés közben, Ő mindent megtesz érte, hogy én is mindig kielégüljek és hogy én is élvezzem, és orgazmus nélkül is rettenetesen élvezem a szeretkezést, legszívesebben mindig szeretkeznék Vele, ha találkozunk. Mert szeretem és vágyok rá, hogy eggyé váljunk a szerelemben... Amíg számodra a szex csak a testi élvezetek kiélése, és nem a szerelem kifejezésének egy módja, addig jobb is, ha nem kezdesz komoly párkapcsolatba.
A barátoddal pedig jobbat tennél, ha szakítanál vele, mert nincs értelme úgy együtt lennetek, hogy nem vagy belé szerelmes, nem Ő az egyetlen számodra, és nem Ő kell egy életre. Inkább szakíts vele, minthogy megcsald.
Nekem 3,5 év alatt meg se fordult a fejemben, hogy másokkal ismerkedjek, nem is érdekel más, csak Ő! Őt akarom egy életre magam mellé, és Vele maradok jóban- rosszban, ha Ő is úgy akarja- már pedig egyelőre úgy néz ki, most fogunk összeköltözni...
Persze nyilván nem mindenki ilyen, mint én, aki csak szerelmesen tudok egy kapcsolatban lenni, és csak szerelemmel tudom elképzelni a szeretkezést is. Rengetegen nem így gondolkoznak a mai világban (például a barátnőim fele ilyen, mint én, 3-5 éve komoly kapcsolatban, a másik fele viszont bulizós, pasizós), úgy látszik, Te sem ilyen vagy, viszont ezzel csak a barátod idejét rabolod, hogy nem vagy szerelmes, és mellette maradsz. Fiatal vagy még, éld ki a vágyaidat, és utána keresd meg azt a férfit, aki mellett el tudod képzelni az egész életedet.
20/L
Anyám, mintha csak én lennék... azzal a különbséggel, hogy szakítottam a barátommal. Nem szeretnék vele játszani és lehet rossz döntés volt, de valamit megléptem, nincs visszaút. Később lehet bánom, de nem biztos. Két évet voltam együtt a barátommal. :$
19/l
Én megduglak ha akarod, és nem árulom el senkinek.
Írj privit.
21 / F :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!