Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátomon kívül, normális, h másokkal is akarok szexelni, ismerkedni?
Figyelt kérdés
Van barátom 1 éve,de olyan vágyaim vannak,hogy más pasikkal ismerkedjem.Nem is tudom,hogy mit tegyek ezzel a gondolattal.2011. máj. 24. 22:21
1/18 anonim válasza:
Hát a barátod is nézett már lányra úgy, hogy be szivesen megtenné vele.....a gondolat magába nem bűn, csak ha teszel is érte, vagy csak más pasival flörtölsz, mert bejön neked, az már rossz dolog a kapcsira nézve.
5/18 anonim válasza:
Nekem is van barátnőm és van hogy más lánnyal vagyok sex stb de a barátnőmet szeretem
6/18 A kérdező kommentje:
Ő imád engem,de nem érzem,h mindent megad
2011. máj. 24. 22:38
7/18 anonim válasza:
Valószínű, hogy még nem élted ki magadat. Van ilyen, kár is tagadni. El kell döntened, hogy mit szeretnél. Titokban csinálni, vagy belemenni alkalmi kapcsolatokba a barátod nélkül. A döntés a te kezedben van.
8/18 anonim válasza:
Fontos lenne, ha leírnád, hogy hány éves vagy, és mióta vagytok együtt.
9/18 A kérdező kommentje:
több ,mint 1éve vagyunk együtt.19 vagyok.
2011. máj. 24. 23:43
10/18 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy szeretem őt,de mást is akarok,izgalmat.
2011. máj. 24. 23:45
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!