Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől van ez? Többi lent.
Esetleg próbáljátok meg úgy, hogy a barátnőd orálisan kényeztet, és hirtelen rádpattan :) Úgy nem lesz ideje, hogy megpuhuljon :) Én akkor szoktam így, ha tudom, hogy annyira nincs kedve a barátomnak/ túl stresszes, és amúgy lelankadna, ha nem kapna folyamatosan elég ingert... És onnantól, hogy rajta lovagolok, már nem puhul meg :) Vagy esetleg ha az eléggé felizgat, ha Te kényezteted orálisan... A páromnak akkor szokott amúgy legkeményebb lenni (azon kívül, ha már 1 hete nem találkoztunk... :D), ha először kinyal és amint elélveztem, teszi be, mert már alig várja, és tényleg nagyon- nagyon kemény szokott lenni így (általában így szeretkezünk). Szerintem próbáljátok ki valamelyik verziót, ami Téged jobban felizgat. :) Esetleg most "pihenjetek" pár napig- akár 1 hétig, mert amíg ezen parázol, nem fog menni. Viszont ha már napok, hetek óta kívánod, akkor nem lesz semmi gond vele, ebben biztos vagyok :)
20/L
Utolsónak igaza van.
Én egyszer felsültem akkori barátnőmnél. Utána nagyon izgultam ezen és még hetekig ilyen volt. Megbeszéltük, tartottunk a szexben 2 hét szünetet.
Utána meg olyanok voltunk mint a nyulak :D
Nőknél nem tudom hogy működik, de mi NEM gondolkodunk közben :D senkin és semmin. Engedd szabadjára a vágyadat :)
És az is nagyon fontos, hogy abszolút nyugodt környezetben
legyetek együtt. Ne kelljen félni attól, hogy rátok nyit
valaki. Aztán amikor már levetkőztök, igyekezz kizárni az
egész külvilágot és csak a kislánnyal törődni, vele fog-
lalkozni, az ő örömét keresni. S közben ő is csinálja ezt
veled! Csak feláll előbb-utóbb! És ne légy se te, se a bnőd türelmetlen. Szépen össze kell szoknotok! Idő kell
hozzá! És ne szégyelljétek magatokat egymás előtt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!