Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitől van ez? Többi lent.

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől van ez? Többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tehát a helyzet az, hogy amikor a barátnőmmel oda kerülünk hogy behatoljak nem merevedik meg eléggé hogy betudjak hatolni. Nem tudom miért van ez pedig eléggé elazultam/felizgultam. és nagyon kínos mert a barátnőm azt hiszi ő ront el valamit és a múltkor sírt. én pedig nem tudok mit tenni. Nem áll le csak nem elég kemény.
2011. máj. 24. 22:06
 1/10 anonim ***** válasza:
29%
nem biztos hogy azért sírt mert nem állt fel, hanem azért mert furcsának találta a péniszed, ...........
2011. máj. 24. 22:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy eléggé ellazult. Parázol. Így neked se jó. SUUUUSSAAAA.....találd meg magadban, hogy miért idegeskedsz, s küzd le ezt. Akkor menni fog.
2011. máj. 24. 22:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne parázz, mert ördögi körbe kerülsz, amiből csak egy másik barátnő tud esetleg kigyógyítani. Aggódás helyett bíztató gondolataid legyenek.
2011. máj. 24. 22:17
 4/10 dsRoland ***** válasza:
Nemárt magad is gondozni ha érted a célzást.
2011. jún. 9. 21:59
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg próbáljátok meg úgy, hogy a barátnőd orálisan kényeztet, és hirtelen rádpattan :) Úgy nem lesz ideje, hogy megpuhuljon :) Én akkor szoktam így, ha tudom, hogy annyira nincs kedve a barátomnak/ túl stresszes, és amúgy lelankadna, ha nem kapna folyamatosan elég ingert... És onnantól, hogy rajta lovagolok, már nem puhul meg :) Vagy esetleg ha az eléggé felizgat, ha Te kényezteted orálisan... A páromnak akkor szokott amúgy legkeményebb lenni (azon kívül, ha már 1 hete nem találkoztunk... :D), ha először kinyal és amint elélveztem, teszi be, mert már alig várja, és tényleg nagyon- nagyon kemény szokott lenni így (általában így szeretkezünk). Szerintem próbáljátok ki valamelyik verziót, ami Téged jobban felizgat. :) Esetleg most "pihenjetek" pár napig- akár 1 hétig, mert amíg ezen parázol, nem fog menni. Viszont ha már napok, hetek óta kívánod, akkor nem lesz semmi gond vele, ebben biztos vagyok :)

20/L

2011. jún. 9. 22:22
 6/10 anonim ***** válasza:

Utolsónak igaza van.

Én egyszer felsültem akkori barátnőmnél. Utána nagyon izgultam ezen és még hetekig ilyen volt. Megbeszéltük, tartottunk a szexben 2 hét szünetet.

Utána meg olyanok voltunk mint a nyulak :D

Nőknél nem tudom hogy működik, de mi NEM gondolkodunk közben :D senkin és semmin. Engedd szabadjára a vágyadat :)

2011. jún. 10. 00:01
 7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat és az utolsó előttit megfogadom :D és tartunk pár hét szünetet és utána kipróbáljuk az egyik módszert a 2közül nagyon szépen köszönöm:D
2011. jún. 10. 07:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Én még azt javasolnám, hogy kösse be a szemed még orálisan kényeztet, mert akkor még kevesebb időd van reagálni arra, hogy rástresszelj esetleg a behatolásra. Ráadásnak alapból is elég izgató dolog a szembekötösdi... ;) 24/L
2011. jún. 10. 09:17
 9/10 szamo77d ***** válasza:

És az is nagyon fontos, hogy abszolút nyugodt környezetben

legyetek együtt. Ne kelljen félni attól, hogy rátok nyit

valaki. Aztán amikor már levetkőztök, igyekezz kizárni az

egész külvilágot és csak a kislánnyal törődni, vele fog-

lalkozni, az ő örömét keresni. S közben ő is csinálja ezt

veled! Csak feláll előbb-utóbb! És ne légy se te, se a bnőd türelmetlen. Szépen össze kell szoknotok! Idő kell

hozzá! És ne szégyelljétek magatokat egymás előtt!

2011. jún. 10. 11:14
 10/10 A kérdező kommentje:
szamod..hát ez is lehet hogy baj..hogy ő nagyon szégyenlős :/ és még csak a mellét se láttam rendesen. alig láttam valamit belőle...próbáltam megbeszélni vele de még mindig szégyenlős:(
2011. jún. 10. 12:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!