Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk egy kapcsolat elején, ami egyelőre még szexmentes, mit szerettek? Mivel lehet nektek örömet szerezni?
Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 21:54
1/14 MPali válasza:
Én pl szeretek csokolozni...
Meg ha sztriptizelnél, az is tetszene...
Ez szex mentes
2/14 anonim válasza:
Szexel... :D amúgy a csók az nekem is bejövős, és sztriptíz is jó... :D
3/14 anonim válasza:
Attól függ, hogy érted. Mert szerintem a beszélgetés, eljárogatás ide-oda is boldoggá tud tenni egy szerelmes fiút.
5/14 A kérdező kommentje:
szerelem ,szex,szexualitás sz-el ki hogy írja
2011. máj. 24. 22:29
8/14 anonim válasza:
Csokolózást én is imádom, de a szexmentes nem tudom hogy hogy érted de pl talán egy pettingelés belefér. Ha erről szó se lehet akkor ugy lehet kedveskedni még hogy pl sütsz neki egy sütit esteleg együtt sütögettek, vagy együtt elmentek valahova kirándulni vagy valamilyen közös programot csináltok együtt.
9/14 anonim válasza:
Kábé mindennel amit együtt csinálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!