Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs hüvelyi orgazmusom? Részletek lent.
Nagyon jó Neked! :)
Ritka vagy! :)
De csak igy tovább!!!
Hát, nálunk pont fordítva van. A barátnőm hamarabb elmegy "normális" módon mint ujj+nyelv kombinációtól. Pedig az elsők vagyunk egymásnak. És nem hiszem h színlelné :)
Érzelmi alapja is van az egésznek, bár írtad, hogy szereted, így nem tudom mi lehet a gond. Kellően kiismertétek már egymás testét, teljes bizalom? bocs a hülye kérdésekért, csak próbálok segíteni :)
20/F
@Verus:
Hadd cáfoljalak meg. Nekem pl. mindig van szex közben orgazmusom, bár csak egyféle pózban van még meg az a technika, a múltkor sikerült elélveznem már misszionáriusban is. Szóval baromi szerencsés vagyok, mert az összes lehetséges módon el tudok élvezni.
Az tény, hogy sok nőnek nincs szex közben orgazmusa. De meg lehet tanulni és jó pozitúra kell. Ennyit tudok segíteni. Ja és persze a maximális figyelem és egymásra hangolódás sem elhanyagolható. :) Na meg a Kegel-gyakorlatok is segíthetnek. :)
Próbálkozzatok és soha ne add fel!
Jaj, nem mondtam, hogy minden nő színleli vagy ilyesmi, biztos, hogy nem... :)
Hát az egymásra hangolódással nincs gond szerintem, meg az érzelmi háttérrel sem... dehát nem tudom.
Köszönöm a tanácsokat és nem adom fel! :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!