Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nincs hüvelyi orgazmusom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs hüvelyi orgazmusom? Részletek lent.

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, már volt egy 2 éves kapcsolatom, Ő volt az első, de csak egyszer volt hüvelyi orgazmusom Vele is, pedig amúgy nagyon jó volt a szex, orálisan is, meg amúgy is. Jelenleg lassan 1 éve vagyok együtt a barátommal, és vele is minden tökéletes, kivéve, hogy csak orális úton tudok elmenni, vagyis inkább úgy mondom, hogy akkor nem élvezek el, ha nem használja hozzá a kezét vagy a nyelvét... :\ Nekem ez nem baj úgymond, mert ettől függetlenül hihetetlenül élvezem az egészet, csak talán neki frusztráló... Magyarul nehéz eset vagyok. :S Fiúk, lányok, mit gondoltok? Van valaki, hasonló helyzetben mint én?
2011. máj. 24. 20:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Én is ugyanigy vagyok :S

20/L

2011. máj. 24. 20:56
 2/16 anonim ***** válasza:
34%

énis:/

21/f

2011. máj. 24. 20:58
 3/16 anonim ***** válasza:
Nekünk nőknek nagyon nehéz a hüvelyi orgazmus
2011. máj. 24. 21:06
 4/16 MPali ***** válasza:

Szerintem ezzel semmi baj sincs...

Van pár olyan póz, illetve technika, hogy sex közben csiklo orgazmusod legyen, és se a nyelve, se a keze ne kelljen ehhez...

2011. máj. 24. 21:13
 5/16 A kérdező kommentje:
az oké, a pózokkal sincs baj, és tényleg a barátom mindent megtesz, hogy nekem jó legyen... meg mint mondtam, jó is. :D csak attól félek, nehogy elkezdje ez Őt frusztrálni, vagy esetleg azt gondolja, hogy Ő nem elég jó. bár ez meg bennem merült már fel, hogy velem van a baj. :\ más nők olyan természetességgel beszélnek erről, hogy nekik mindig van és akkor a fele csak hazudik??
2011. máj. 24. 21:15
 6/16 MPali ***** válasza:

Szerintem ha mondod a párodnak, hogy melyik póz jó neked, akkor az nem fogja frusztrálni...

Ha pedig frusztrálja, akkor... (nem is érdemel meg téged)

2011. máj. 24. 21:17
 7/16 A kérdező kommentje:
mármint úgy értettem, hogy az frusztrálhatja, hogy nincs hüvelyi orgazmusom és ezt a saját hibájának tudhatja be, ezt nem szeretném! köszönöm az eddigi válaszokat! :) nagyon szeretem ezt a fiút és nem akarok neki semmilyen téren csalódást okozni!
2011. máj. 24. 21:21
 8/16 MPali ***** válasza:
Én még nem láttam olyan pasit, akit frusztrál, hogy nem lehet egy lánynak hüvelyi orgazmusa. Ha van ilyen, akkor az nem normális. A lényeg, hogy legyen orgazmusod! :)
2011. máj. 24. 21:24
 9/16 ***verus*** ***** válasza:

azok a nők akik azt mondják h nekik szinte mindig az van azok hazudnak

a nőknek nagyon nehéz elérni a hüvelyi orgazmust, persze vannak olyan nők akik igen minden szeretkezésük során átélnek egy ilyen fantasztikus érzést de kb 100.000ből 1 :) szóval ne aggódj, lehet egy kis idő kell még vagy valami más helyzet, lehet hogy olyan helyzet izgatna fel téged ami kicsit "veszélyes"m lehet jobban felizgulnál :)

2011. máj. 24. 21:25
 10/16 A kérdező kommentje:
igen, lehet, igazad van... mármint, hogy talán más helyzet kellene... amúgy sosem unalmasak az együttléteink. sok pózt próbáltunk már, és ha lehetőség van, helyszínt is váltunk... :) közel voltam már nagyon, legalábbis úgy éreztem, csak valahogy mégsem lett meg. de amúgy nekem ez nem is fontos annyira, mármint számomra nem az a lényeg, hogy elélvezzek, hanem az, hogy egyáltalán együtt legyünk. szóval én a mai fiatalok nagy százalékával ellentétben nem azért szexelek, mert nem tudok olvasni mondjuk... :) hanem azért, mert szerelmes vagyok. :)
2011. máj. 24. 21:29
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!