Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti szeretitek ha nadrágon keresztül simogatnak vagy ebben az esetben inkább ne?
még a kapcsolat elején járunk és nem merek semmit sem csinálni vele csak simogatnám,de azt olvastam hogy van aki kifejezetten utálja hogy ha már áll és utána nem lesz semmi
akkor inkább hozzá se nyúljak??
Aki szerette az nyilván kapott is valamit utána, nem csak simi-simi és jó éjt kedvesem...
Csak gondolj bele: nagyon nagyon nagyon, és még 15x éhesebb vagy, mint valaha és a kedvenc ételedet főzik/sütik otthon. Leültetnek az asztalhoz, és húzogatják előtted a kaját, odatolják az orrod elé, hogy érezd az illatát, majd egyszer csak beteszik a hűtőbe, téged meg elküldenek aludni ( tippelek, hogy kiscsaj vagy még ). Na nagyjából ilyen jó érzés lesz a barátodnak.
Verd ki neki, ha komolyabbat nem szeretnél és kész, szerintem.
21/F
Amiket én barátom szeret: masszírozom a hátát (lehetőleg csókolózás közben XD), csókolóm/nyalogatom a nyakát, csókolom/nyalogatom/szopogatom a fülét, csókolóm/szopogatom/"masszírozom" (:D) a mellét/mellbimbóját (a mellbimbóját főleg.
Plusz ezek bármilyen együttes kombinációja XD (Egyébként viccen kívül szereti azt is ha véginyalom a hátát, de nem hinném, hogy ez annyira általános, mert ezzel akasztottam ki barátnőt amikor meséltem XD)
Jah és szeretem megfogdosni és simogatni a fenekét is, de az annyira nincs rá nagy hatással. Viszont a belső combjához nem enged simogatni se, merthogy attól lehet már elmenne, és nem akar még olyat, meg nem így :D
Jah ha eléggé be van indulva akkor megy az alsó felek "összedörzsölése" is ;)
utolsónak:sajnálom higy el akar hagyni
a válaszokat mindenkinek köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!