Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti szeretitek ha nadrágon keresztül simogatnak vagy ebben az esetben inkább ne?
Figyelt kérdés
még a kapcsolat elején járunk és nem merek semmit sem csinálni vele csak simogatnám,de azt olvastam hogy van aki kifejezetten utálja hogy ha már áll és utána nem lesz semmi
akkor inkább hozzá se nyúljak??
2011. máj. 24. 17:29
1/16 anonim válasza:
sztem ez nem így,az én barátom szereti pl :)
2/16 anonim válasza:
Mond neki h randi előtt verje ki.
3/16 A kérdező kommentje:
de örömet szeretnék neki szerezni nem pedig idegesíteni akarom
valami ötlet?
2011. máj. 24. 17:33
4/16 anonim válasza:
Ne rágódj ezen. Jelezni fogja, hogy mit szeretne. De azért az elején inkább csak simogasd.
5/16 anonim válasza:
Ha nem szeretné majd szól, arra való a szája, ne aggódj ;)
Ha nagyon parázol rá s kérdezhetsz.
7/16 anonim válasza:
Én egyszer találkoztam olyannal, aki inkább megkért hogy ne csináljam, szóval totálisan változó szerintem. Próba szerencse. Simogatod, és ha nem bírja, majd a 2., 3. alkalom után szól, hogy ezt így inkább ne.
8/16 anonim válasza:
kezdetben én is csak nadrágon keresztül simogattam a barátom, és imádta :D sztem biztos szól, ha zavarja őt, h felizgatod, és úgy hagyod.
v. azt is lehet, h benyúlsz a nadrágjába, és kézzel segítesz. ;)
9/16 anonim válasza:
Nekem bejönne :) Vagy azt is csinálhatod hogy nagyon közel mész hozzá,beállsz a lábai közé és kb. a sliccetek ér össze...az is eléggé izgató tud lenni :)
10/16 A kérdező kommentje:
mondhattok még ötleteket,köszi kedves utolsó :)
2011. máj. 24. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!