Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexuális szivatásnál ti mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuális szivatásnál ti mit tennétek? 2 fiú szivatta. Többi lent!

Figyelt kérdés
Van 2 bukott srác a sulimba. Nálunk van kötelező úszás havi 1x. A zuhanyzóba mindig az van, hogy gyorsnak kell lenni vagy van h ketten is állnak 1 zuhany alá ha sokan vannak, h időben végezzünk. Hisz a következő órára vissza kell érni. A lényeg h a 2 srác elég erős és hát mindig mindenkit szivat, amit megszoktunk már. 8-an vagyunk srácok az osztályban. Ma viszont az egyik srác mellé álltak ketten zuhanyzásnál és kitaláltak vmit(nem írnám le) h azt kell csinálnia amire az sírni kezdett. Az egyik osztálytárs szólt, hogy hé mit csináltok. Erre kapott egy fülest mellé a szöveg h nem látod h élvezi? Én nem mertem szólni mert így is piszkálnak. Mit tennétek? Mi lehet a megoldás, amiből nem lehet gond? Ez is nemierőszaknak számít?
2011. máj. 24. 16:09
1 2
 11/13 anonim válasza:
omg -.- 8 anvagytok?! nem vagyok ojan keménykedős nehogy azt higgyétek,de igazgató se tud pl meg senki más se bizonyítani,ha akartok valamit akkor 8-an nekikestek odakötözitek őket valahova és megrugdossátok(persz azért finoman,de úgy h. megtanulják h. mi a helyzet)
2011. máj. 24. 17:04
 12/13 anonim válasza:
Egyetértek, jól meg kell püfölni őket! 8-an csak elbírtok 2 emberrel, fogjatok össze, majd megtanulják.
2011. máj. 24. 21:09
 13/13 anonim válasza:

Tegnapi 16:49-es.

Utolsó vagyok. Tudod ha mindenki így gondolkodna akkor alapból nem kéne félni mert akkor már mindenki ott lenne és nem a két esetlegesen kigyúrt kisebbségi tagok lennék a nagyok és erősek...

Amúgy azt se értem miért ne lehetne szólni felnőttnek? Az hogy mások azt akarják hogy megtegye nem ő lesz a meleg.

2011. máj. 25. 21:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!