Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuális szivatásnál ti mit tennétek? 2 fiú szivatta. Többi lent!
Figyelt kérdés
Van 2 bukott srác a sulimba. Nálunk van kötelező úszás havi 1x. A zuhanyzóba mindig az van, hogy gyorsnak kell lenni vagy van h ketten is állnak 1 zuhany alá ha sokan vannak, h időben végezzünk. Hisz a következő órára vissza kell érni. A lényeg h a 2 srác elég erős és hát mindig mindenkit szivat, amit megszoktunk már. 8-an vagyunk srácok az osztályban. Ma viszont az egyik srác mellé álltak ketten zuhanyzásnál és kitaláltak vmit(nem írnám le) h azt kell csinálnia amire az sírni kezdett. Az egyik osztálytárs szólt, hogy hé mit csináltok. Erre kapott egy fülest mellé a szöveg h nem látod h élvezi? Én nem mertem szólni mert így is piszkálnak. Mit tennétek? Mi lehet a megoldás, amiből nem lehet gond? Ez is nemierőszaknak számít?2011. máj. 24. 16:09
1/13 anonim válasza:
Osztályfőnök, igazgató, amíg nem késő.
2/13 anonim válasza:
Mi van ha tényleg élvezi? Mások nem látták? Hisz egy uszodában vannak azért. Amúgy meg nem igazgató hanem ÖSSZEFOGÁS a kulcs. Akik láttátok beszéljétek meg h mikor lesz újra ilyen, akkor együtt MINDENKI mondja h fejezzék be, mert rendőrségre mentek. 6 embert nem tud 2 elverni. Ha meg elver még egy ok.
3/13 anonim válasza:
A srác megtette? Mert ha igen, nemi erőszaknak számít. Ha nem, akkor zaklatás. Szerintem beszélj az osztálytársaddal, hogy szóljon valami tanárnak.. Ne tűrje el hogy így bánnak vele. Lehet hogy csak viccnek szánták, de a füles után nem tartom valószinűnek-
4/13 anonim válasza:
szóljatok bátran tanárnak vagy igazgatónak...amíg nem lesz nagyobb gond.Sajnos ilyen aberrált emberek voltak az én sulimba is és a tornatanárunk szépen elintézte..
Ha lehet férfi tanárnak vagy igazgatónak szóljatok!
5/13 anonim válasza:
Középsuliban engem osztálykiránduláson kényszerítettek 4-en. Elég vézna voltam, stb. Azonban egyet NE tegyél. NE VONJ be felnőttet csak ha nem megy amit írtak. Amit mondott fentebb vki az jó ötlet. Ha bevonsz felnőttet(mint én tettem) akkor az kiderül sokak számára. Na és mindenki úgy fog nézni rád, hogy tudod h tudják. Mondjuk azt gondolom ha nagyon nem akarja kiabál, stb. Én is így tettem, csak hiába hisz a zuhanyzó külön épület volt és senki nem hallotta.
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. Utolsó neked írtam mailt. Az az összefogás dolog jó ötlet. Amúgy a srác akiről szó van elég melegnek néz ki, meg zárkózott, stb. Talán ezért őt nézték ki. Szerencsére csak havi 1 úszás van és idén ugye nem lesz több mert év vége jön, de tesi óra azért még lesz 2x. Ha másnak is van tapasztalata írjon akár mailt is ha ide nem akarja írni.
2011. máj. 24. 16:23
7/13 anonim válasza:
Azt is kellene tudni, h mit csinaltak, mert ha olyan, akkor siman rendorseg!
De csak van annyi eszed, h tudsz merlegelni!
8/13 anonim válasza:
Ilyenek bátran oda kell szólni és segíteni azon akivel ezt csinálják, azt mondtad 8-an vagytok 1-et szívatnak 2-en, marad 5 ember. Akármilyen kigyúrt állatok lehetnek 5 ellen édes kevesek egyrészt. Másrészt azért mert zárkózott még nem meleg és az ilyen esetektől csak még jobban magába fordul, lehet hogy nem látszik de ha ilyenkor segítenétek neki az neki rengeteg számítana nem csak hogy nem kell megtennie hanem hogy van aki mellette áll és nem hagya magára...
9/13 anonim válasza:
Azért utolsóra kíváncsi lennék ott a helyzetben mit csinált volna. Lehet két agresszív mondjuk cigó srác és akkor én se mernék. Hisz nekik semmi nem számít..... Az összefogás az egyetlen út!
10/13 anonim válasza:
harapjon rá és fellélegezhet :D
viccet félretéve ez szexuális zaklatásnak minősül és ezért is fel lehet már jelenteni őket + ha történt is valami még inkább bár az elég macerás ügy az, hogy összefogtok ellenük kivitelezhetőbb 6an csak elég erősek vagytok ellenük
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!