Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sok bi vagy meleg srác miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok bi vagy meleg srác miért nem meri bevallani magának a dolgot?

Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 10:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem erről szó sincs. Soha nem volt ennyi bi illetve meleg,akkor miről beszélünk? Persze vannak közöttük sokan, akik nem melegek és nem bik, csak a divat miatt ezt akarják sugallni. Szóval még az is bevallja, aki nem az.
2011. máj. 24. 10:42
 2/10 anonim ***** válasza:
Mert elítélik érte.
2011. máj. 24. 10:46
 3/10 anonim ***** válasza:

Hát ez jó kérdés, hogy több van az hülyeség, és sugall egy gondolkozásmódot.

Én is találkoztam 1-2 olyan emberrel aki nem merte bevallani saját magának sem. Ez általában azért van, mert a társadalom, a szülők, szinte sokszor a barátok is, az emberekre húznak egy erkölcsöt és vannak néha amikor ezek az erkölcsök és az egyéni akarat összeütközik. Tehát nem érzik helyesnek, ha melegek.

2011. máj. 24. 10:47
 4/10 anonim ***** válasza:

"Szerintem erről szó sincs. Soha nem volt ennyi bi illetve meleg,akkor miről beszélünk? Persze vannak közöttük sokan, akik nem melegek és nem bik, csak a divat miatt ezt akarják sugallni. Szóval még az is bevallja, aki nem az."

Ez nagy hülyeség. Tudod, hány heteró fiú van, aki csak szopat meg dug, és akkor ő nem meleg? És büszkén mondja, hogy heteró, és hát ő néha leszopatja magát egy sráccal, de ő heteró! Sokan nem merik bevállalni...

18 meleg F

2011. máj. 24. 11:24
 5/10 anonim ***** válasza:

Azért, mert attól fél, hogy emiatt kiközösítik és gyengének találják. Ezért magát is azzal áltatja, hogy tud ő lányokat is szeretni. És vannak, akik képesek egy ilyen hazugságban leélni az életüket boldogtalanul.

18/F

2011. máj. 24. 11:41
 6/10 anonim ***** válasza:
azért mert nem akarja elhinni h egy droid. mert undorító
2011. máj. 24. 12:31
 7/10 anonim ***** válasza:
és igen. lehet leszolni h én köcsög rasszista vagyok és nem fogadom el a másságot. akkor sem normális dolog. és nem igaz h ez egy betegség. marhára nem
2011. máj. 24. 12:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Utolsó, és ha a gyereked lenne meleg?
2011. máj. 24. 12:39
 9/10 anonim ***** válasza:
nincs gyerekem, így teljes értékű választ nem tudok adni rá. de sztem fogom oylan értelmesre nevelni h meg se forduljon a fejében. mert szerintem ez sokban függ a háttértől is..
2012. ápr. 29. 20:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát, én kifejezetten jó családi háttérrel rendelkezem, szülőkhöz való viszony, neveltetés és anyagi szempontból is. Mégis az vagyok:)
2012. ápr. 30. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!