Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mostanában több a homoszexuális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában több a homoszexuális?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy tesztem azt 10 éve még nem vettem észre, hogy ennyi lenne. Több van manapság? Vagy régen is így volt, csak nem volt ennyire nyilvános? (azzal tisztában vagyok, hogy kb. az ókorban is ment a homokozás...)
2011. máj. 24. 07:32
 1/9 anonim ***** válasza:
55%

Nyugi 20 éve is ugyan ennyi volt, csak más kérdés, hogy egyes korszakokban mi mennyire látszik. ma se látszik ám a nagy része, szal még így is csak egy kisebbségét látjuk, de tény, hogy ma talán nyilvánosabban lehet valaki meleg. De ez nem azt jelenti, hogy sok a "divatbu.zi", mert ettől a falnak megyek, mégis hogyan lehetne divatból bu.zinak lenni.

(de ha belegondolsz, ez sem igaz, mert kimondatlanul ugyan, de ha valakiről kiderül h meleg, annak azért eléggé vége van munkahelyen is, bárhol, nyilván tudsz rá te is példát)

2011. máj. 24. 07:38
 2/9 anonim ***** válasza:

az ókorban SZOKÁS volt, hogy a fiatal fiúkat a középkorú férfiak vezették be a szexuális életbe (és nem úgy hogy bemutatót tartottak nekik egy nőn, hanem biza' b*zultak)

egyébként szerintem divat lett a homárság. PFUJJ

2011. máj. 24. 07:42
 3/9 anonim ***** válasza:

Én sem értem,hogy lehet ennyi homár kis hazánkban...

A környező országokban összesen nincs ennyi,mint nálunk.

2011. máj. 24. 08:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Nálunk éppen kevesebb van aki felvállalja. ÉS nem lett több abból sem akit felismerni, csak több hererot melegnek nézel, mert ilyen megtévesztő a hetero férfi divat.
2011. máj. 24. 08:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a valódi homók nincsenek többen, csak a divatot követők lettek baromi sokan.
2011. máj. 24. 09:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Az emberiség így védekezik a túlszaporulat ellen, hogy ilyen egyéneket hoz létre. Nem is baj, legalább nem szaporodnak.
2011. máj. 24. 15:39
 7/9 A kérdező kommentje:
Okés, ott a pont, szerintem is túl sokan vagyunk, de nekem kicsit sokkkkk ez a sok homoszex. Nem ítélem el. Csak feltűnt, hogy egyre több.
2011. máj. 24. 20:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Egyébként van egy olyan kutatás is, hogy azért van ilyen sok meleg pasi, mert a magyar nők egyre több fogamzásgátlót és különféle hormont szednek be gyógyszer formájában, ezt szépen kipisilik és meg a csatornába majd a szennyvíztisztítóba. Igen, ám a magyar víztisztító rendszerek a gyógyszer maradványokat NEM képesek kitisztítani a vízből, így ami otthon a csapból folyik víz, teli van női hormonnal, ezt isszák a kis fiúk, majd egyre nőiesebbek lesznek és hopp így lesz a meleg fiú:)

Nem tudom, mennyi a valóság alapja ennek az elméletnek, lehet benne valami, ezt egy előadáson hallottam.

2011. máj. 24. 23:00
 9/9 anonim ***** válasza:

hoax mert a többség nem ilyen vizet iszik (ami hormon szennyezett lenne), és olyan települések, térségek ahol karszt víz van például nem kevesebb a meleg.

Ja és a Svédek csak tisztított szennyvizet forgatnak vissza a csapba (undorító) és a hormont nem tudják kivonni, így az halmozódik. Nem meleg lett több hanem steril férfi, aki szenved a "férfiatlanságán".

...

2011. máj. 24. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!