Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izééékeh11 kérdése:
Most mit akar? Lehet hogy bejövök neki, agy csak szórakozik?!
Figyelt kérdés
Teccik egy fiju és ő is nagyon kedves velem meg minden és már elakartunk sokszor menni sétálni de valahogy még nem jött össze xd ... és szóval ma megkérdezte hogy mit szolnék ha most megkérdezné hogy járnék-e vele.én meg azt montam hogy sztem igent mondanék :D erre megkérdezte hogy és szerintem ő mit mondana...erre azt mondatm hogy nemet.és erre ő azt monta hogy nem tudja . most szeret és fél bevallani az érzéseit vagy nem szeret és csak játszik velem???
13L(a gyerek 15 éves)
2011. máj. 23. 16:09
1/7 anonim válasza:
Látod, jól írtad. Még gyerek, ahogyan te is az vagy még. Szerintem ne a pasizáson járjon az agyad ilyen idősen...
2/7 anonim válasza:
Pont így, ahogy az első hozzászóló írta.
Gyerekek vagytok még ehhez.
:)
3/7 A kérdező kommentje:
miért lennék kicsik,a suliban egy 14 éves csajnak meg 18 éves pasija van ... akor nekem miért ne lehetne a pasim 2 éves idősebb??
2011. máj. 23. 16:50
4/7 anonim válasza:
Ha más beleugrik a kútba, akkor te is? :)
5/7 A kérdező kommentje:
nem,én nem a "kútba kaarok utána ugrani" ,hanem egyszerüen csak szeretem,később meg 30 évese már enm lesz időm pasizni meg ilyenek mert akkor már férjem lesz meg minden..és amúgy is lehet hogy pár v múlva már lesz barátnője meg nkem is asim,ezért inkább most járok vele minthogy később derüljön ki hogy én vártam rá erre van csaja -.-
2011. máj. 23. 17:22
6/7 anonim válasza:
Jó, nem vitatkozni jöttem ide. Nem vagy köteles az idősebb(ek)re hallgatni, tedd amit jónak látsz!
7/7 A kérdező kommentje:
jolvan am mostmár tökm1,kiderült h az egyik bnőm tetszett neki :) akivel 3 napja ismerik egymást és járnak ^^ szóval ezen most jól összevesztünk :DD
2011. jún. 4. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!