Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bejövök neki vagy csak szórako...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejövök neki vagy csak szórakozik?

Figyelt kérdés

Van amikor szivat, van amikor semmi baja velem, és van amikor szócsatákat vívunk. Cikizik, olyannal ami tudja, hogy nem igaz. Nem tudom mi van, elvileg pár osztálytársam azt mondja szerelmes belém, én meg oda mentem a lányhoz, és letagadta. Akárhányszor kérdezem letagadja. Még a " biztos?" kérdést is tagadja. Nem tudom hogy deríthetném ki mi a helyzet, ezért is gondoltam írok egyet ide. 13 éves vagyok ő is 13 éves.

Szerintetek mi van most?

13/F

2010. márc. 22. 20:04
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Valószínűleg nem szeret.

Ja és terhes.

2010. márc. 22. 20:09
 2/7 anonim ***** válasza:
szívat.
2010. márc. 22. 20:09
 3/7 0688 ***** válasza:
szerintem azvan most hogy...gyerek még... vagy bejössz neki...vagy terhes:)
2010. márc. 22. 20:40
 4/7 anonim ***** válasza:

hát szentem a csaj ezért nem mondja meg a frankot mert fél a válaszodtól. am neked tecikk 1általán???

nah min1 ha igen akk probálj kőzeleb kerűlni hozzá!

pl:dicsérj meg rajta vamit az a csajoknak nagyon be jőn

tapasztalat

2010. márc. 22. 21:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy ezresbe h Budapesti vagy csak azok ilyen hülyék.
2010. márc. 23. 11:41
 6/7 A kérdező kommentje:
ide az ezrest! Vidéki vagyok...xD amugy nem ronda csaj, de nem jön be
2010. márc. 24. 19:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Velemis ugyanez volt tavaly, és kiderült, hogy szerelmes belém a csaj, de amilyen bunkón szivatózott felpofoztam, és békén hagyott, azóta barátok vagyunk, és már normális. 14/F
2010. márc. 24. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!