Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám növelni a barátnőm libidóját?
Simán megvan szex nélkül...persze ha rég láttuk egymást nekem esik,de egyébként nem hiányzik neki különösebben...
Én 18 F ő 16 L
Csak olvasok itt különböző hozzászólásokat,hogy a csaj azonnal lesz0pja a barátját ha feláll neki,vagy annyira kivánta,hogy anált is beválalta mikor megjött neki...
Nem várom én ezt el,de azért nem lenne rossz,ha nem nekem kéne mindig könyörögni a szexért...
Már totál összeomlottam,hogy én vagyok ennyire rossz...
De ha csináljuk akkor élvezi,de sosem kezdeményez,ha nem mondom neki,simán elvan nélküle...
figyelj
van olyan hogy te kezdeményeztél és visszautasított?? fontos kérdés
én sem mertem sokáig kezdeményezni mert nagyon alacsony az önbizalmam párom meg nagyon megijedt hogy frigid vagyok
pedig sokszor volt hogy nagyon szerettem volna de egyszeűen nem mertem elkdezdeni
kérdezz rá szépen, nem biztos hogy baja van vele
"Csak olvasok itt különböző hozzászólásokat,hogy a csaj azonnal lesz0pja a barátját ha feláll neki"
Igen vannak ilyen szerencsések is...
Van pár tippem.
1 Dobd ki, vagy tüntesd el a vibrátorát minden alkalommal.
2 Nézz körül nem e mástól kapja meg azt amit tőled kéne.
3 Ha másképp nem megy kend a gcidet az orra alá
(max kivág a francba, és egy gonddal kevesebb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!