Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fityma szűkületem van? Amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fityma szűkületem van? Amikor izgalmi állapotba kerül, a fityma nem húzódik hátra magától, és ha hátra húzom akkor kicsit fáj, de viszont hátra tudom húzni és még olyan se volt hogy vérzett volna. Vkinek erről valamilyen tapasztalata van?

Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 09:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

nekem is fitymaszűkületem volt kiskoromba:( le lett vágva a fitymám:P de azóta nekem jobb is igy.kimondottan tetszetős igy:D

18/F

2011. máj. 25. 20:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Ez a probléma gyerekkorban minden fiúnál jelentkezik, és teljesen normális. Ha 21 éves korod után is vannak ilyen érzéseid, akkor célszerű ezzel többet foglalkozni, addig nem érdemes.

A körülmetélés a zsidó és a mohamedán (iszlám) vallásúak szokása, a legérzékenyebb testrész, az erogén bőr levágása és felajánlása Istennek. Isten viszont megmondta a többi embernek, hogy nem azért teremtette az embert, hogy darabokban kapja vissza.

Egy fiú sem születik úgy, hogy a bőrt azonnal hátra tudná húzni, de a nemi érés során fokozatosan, fájdalommentes lesz a művelet. Naponta, fokozatosan kell vele foglalkozni, óvatosan hátrafelé húzogatni és mindig meg kell mosni vízzel.

Ez a probléma 13 - 18 év között fokozatosan megoldódik, és nem kell semmiféle mesterséges orvosi beavatkozást tenni.

Nyugi! Nincs semmi bajod.

2011. máj. 25. 20:28
 13/14 szamo77d ***** válasza:

Nagyon együttérzek veled, de kegyetlennek kell lennem:

fordulj orvoshoz! Az a legjobb megoldás! Aztán a doktor

megmondja, hogy merre hány méter!

2011. máj. 25. 20:56
 14/14 anonim ***** válasza:

Ne fordulj orvoshoz. Azok is csak aberáltak, mint bármelyik más ember.

Minden fiú átesik ezen a kamaszkorban.

Minden orvos műtétet akar, mert a műtét után kapja a társadalombiztosítástól a pénzt. A te fitymád, a te sorsod, a te életed nem fontos az orvosnak, neki a pénz számít, amit a vágás után felmarkol. Egy orvost sem fog érdekelni, hogy neked nem lesz többé örömteli nemiéleted. Ne gondold, hogy létezik olyan orvos, akinek azért lesz álmatlan éjszakája, hogy neked érzéketlenné tette a péniszedet.

Ezért azt tanácsolom neked, hogy legyél türelmes önmagadhoz, és várd meg, hogy a testi érettséged befejeződjön, mert a természet mindent megold. Ami ma még nehezen megy, az holnap már könnyebben fog menni, és néhány hónap után már el is felejted, hogy valaha is volt ilyen problémád. Hidd el, ez mindenkinél így van, először minden kicsit nehezebb.

Nőktől és körülmetélt fiúktól pedig ne fogadj el erre vonatkozó tanácsot, mert az ő véleményük nem pártatlan, ők csak önigazolást keresnek maguknak.

2011. máj. 26. 11:46
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!