Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fityma szűkületem van? Amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fityma szűkületem van? Amikor izgalmi állapotba kerül, a fityma nem húzódik hátra magától, és ha hátra húzom akkor kicsit fáj, de viszont hátra tudom húzni és még olyan se volt hogy vérzett volna. Vkinek erről valamilyen tapasztalata van?

Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 09:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
körülmetélés lesz ebből
2011. máj. 23. 09:14
 2/14 anonim válasza:
Hol fáj? Mert nem biztos hogy fityma szűkület, lehet hogy "rövid fék".
2011. máj. 23. 09:22
 3/14 A kérdező kommentje:
Amikor hátrahúzom a fitymát.
2011. máj. 23. 09:24
 4/14 anonim ***** válasza:

1. válaszolónak: nem feltétlen szükséges a körülmetélés, fitymaszűkületet már meg tudják oldani nélküle is

kérdezőnek: urológus többet tud segíteni, mint itt 1000 válasz

2011. máj. 23. 12:31
 5/14 anonim válasza:
2. vagyok. Amikor hátrahúzod hol fáj? Körben feszül vagy csak egy helyen? Egyébként való igaz, az orvos többet segíthet akármilyen kínos is. Mi itt max hozzávetőlegesen tudjuk megmondani mi a baj, meggyógyítani nem tudunk.
2011. máj. 23. 12:58
 6/14 A kérdező kommentje:
Hello, körben feszül.
2011. máj. 23. 15:13
 7/14 anonim ***** válasza:

Kb 1 hónapja voltam ugyanezzel urológusnál.

Nekem azt mondta, hogy ha rendszeresen használva van, akkor pár hónap alatt magától javul, vagy el is múlik. Ha nem, és zavar, akkor körül kell metélni.

Nekem amúgy már ez alatt az 1 hónap alatt meglepően sokat javult, pedig tán ha 4 aktus történt azóta.

2011. máj. 23. 17:51
 8/14 anonim válasza:
Szia megint 2. Igen akkor fitymaszűkület. Ez esetben próbáld ki amit mondott az előttem szóló. Használd. :)
2011. máj. 23. 19:30
 9/14 anonim ***** válasza:
Igen, segít :) nekem is ilyesmi volt hogy nemmet hátra csak nehezen meg fájt is ha hátrahúztam. szűk volt. de mióta "használom" aszem az első ... 5-6 alkalommal volt még olyan. utána elmult. mostmár semmi baj sincs vele :) szóval használd :) lehető legtöbbször. :)
2011. máj. 25. 19:58
 10/14 anonim ***** válasza:

Sztem inkább kérdezz meg egy orvost, mert ha itt hülyeséget mondanának, ami nem is biztos hogy a te bajod, lehet le kell metszeni a farkad xDDD

Persze túlzok, de jobb óvatosnak lenni, nézesd meg, de ne a csajoddal, orvossal....

2011. máj. 25. 20:13
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!