Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az arab nőket is körülmetélik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az arab nőket is körülmetélik (magyar országban él)?

Figyelt kérdés
Van egy arab csaj ismerősöm nemrég ismerkedtünk meg és szeretnék többet tudni erről arról pl: Körülmetélik-e őket, a szüzességüket házasságig óvják-e, illetve egy női nemi szerv milyen körülmetélve, mennyire befolyásolja a szex élvezését és az orgazmus elérését?
2011. máj. 22. 22:36
 1/10 anonim ***** válasza:
18%
WTF? Tudod mit jelent a körülmetélés te félkegyelmű?
2011. máj. 22. 22:46
 2/10 anonim ***** válasza:
24%
Mi a faszom?
2011. máj. 22. 22:46
 3/10 anonim ***** válasza:
51%

Nőt körülmetélik? Az milyen? Én úgy tudom, hogy ott összevarrják a szemérem ajkakat, ki rés hagyva a kifolyó dolgoknak és a nászéjszakán azt a férj késsel vágja fel. Meg kivágják a barhotllin-mirigyeket,hogy ne nedvesedjen, és fájjon a szex, hogy ne csaljanak.

De ez megint olyan dolog, hogy ő itt él nálunk, és csak tőle tudhatod meg mennyire őrzik a hagyományokat. Nsgyon óvatosan kérdezősködhetsz tőle is, csak vigyázz ne hogy magára vegye.

2011. máj. 22. 22:47
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Van női körülmetélés is, te félkegyelmű. Néhány arab országban csinálják, gyerekkorban kivágják a csiklót. Amennyire én tudom, nagyban befolyásolja a szex élvezetét, mégpedig negatív irányba. De van erről szóló könyv, a neten is rákereshetsz... hajrá.
2011. máj. 22. 22:49
 5/10 anonim ***** válasza:
66%
Afrikai szokás, nem muszlim és nem is arab.
2011. máj. 22. 22:56
 6/10 anonim ***** válasza:
95%

A női körülmetélésnek több fokozata van. A legenyhébb tényleg csak egy körülmetélés, mint a férfiaknál, azaz a csiklót fedő bőrsapkából vágnak le. Ez nyilván nem befolyásolja a szexuális életet sem ilyenkor. Ehhez képest a legdurvábbnál kivágják az egész csiklót és a kisajkakat, a nagyajkakat pedig összevarrják teljesen, hogy csak egy pici lyuk maradjon a vizelet ürítésére. Aztán nászéjszakán meg a férj felvágja újra. Hát, aki ezen esik át, az nem nagyon fogja élvezni a szexet, sőt örülni fog, ha az aktus nem túl fájdalmas...

Itt láthatod a fokozatokat:

[link]

Itt pedig az elterjedtség:

[link]

Nem igazán a valláshoz kötött, mert az iszlám nem rendelkezik róla tudtmmal. És főleg nem az arabokhoz kapcsolódik elsősorban. Leginkább Fekete-Afrika muzulmán területein alkalmazott szokás. Hivatalosan, állami szinten majdnem mindenhol tiltott, de nem nagyon lehet elenőrizni és betartatni a tiltást. Az emberek meg csinálják, mert ez az általánosan elfogadott norma, és az a lány az egzisztenciáját meg a megítélését kockáztatja, aki nem esik át rajta.

Egy Európában élő arab nőnél viszont nagyon kicsi az esélye, hogy körül legyen metélve. De még ha igen, akkor is esetleg a legenyhébb változat.

2011. máj. 22. 22:59
 7/10 A kérdező kommentje:
értem, köszi
2011. máj. 22. 23:30
 8/10 anonim ***** válasza:
magyar országban....?
2011. máj. 23. 15:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Én férfi vagyok és körülmetélt, bizton állítom, hogy a férfi körülmetélés is legalább ennyire undorító és embertelen, sőt
2011. máj. 23. 23:36
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Engem is körülmetéltek és kb csak pisilésre jó a péniszem :(
2011. nov. 2. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!