Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van ez? Szeretném de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Szeretném de mégis rosszul érzem magam.

Figyelt kérdés
Hogyha a barátom orálisan kényeztet azt nagyon élvezem, egyetlen egy problémával. Hogy ez pár percig tart. Mivel ahogy kényeztet én elkezdek agyalni hogy mennyire jó, utána meg beugrik hogy és ez neki miért jó, én nem akarom hogy neki ne legyen jó.Furcsa számomra hogy én vagyok az akit kényeztetnek és nekem semmit nem kell csinálnom, és nagyon jó. Viszont mindig ez ugrik be, hogy és ő? nem akarom hanyagolni, mindig megkapja ami neki jár orális és szexuális téren is. Mégis úgy érzem hogy nem kap eleget, és nem várhatom el hogy én kapjak. Próbáltam vele beszélni erről, imádja csinálni, mindig magától kezdi el, de mégsem tudom elengedni magam... Valami ötlet?
2011. máj. 22. 22:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
69?
2011. máj. 22. 22:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Túl sokat filózol. Próbálj meg megszabadulni a gondolatoktól. De ne úgy, hogy mondod, hogy nem gondolok arra, hogy ..... mert akkor már arra gondoltál. Hanem hagyd h elszálljon a gondolat melletted. pl, hogy van ez a gondolat, de ellengedem magam mellett mert van sok másik gondolat. S az volna jó ha minden gondolat elszáll csak az érzések maradnak.
2011. máj. 22. 22:15
 3/3 anonim ***** válasza:
én is ezt érzem, meg h neki ez biztos undorító meg kellemetlen. inkább nem is hagyom neki, pedig csinálná
2011. máj. 22. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!