Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti el képesek lennétek elfogadni, ha a fiú testén van valamilyen heg?
Figyelt kérdés
Mit gondolnátok? Képesek lennétek iránta ugyanolyan vágyat érezni esetleg?2011. máj. 22. 19:39
11/12 anonim válasza:
Nekem sem befolyásoló tényező. Páromnak több is volt már akkor is (nagyok és észrevehetőek!), amikor megismerkedtünk, de ugyanolyan vonzónak tartottam, abszolút nem zavartak.
Most nemrég pedig volt egy súlyos motorbalesetünk, amiben mindketten maradandó és elég csúnya hegeket szereztünk, de ez szerintem csak még jobban megszilárdította a kapcsolatunk. Tudom, furcsán hangzik, de azokat "együtt szereztük", így mindkettőnknek jelentenek valamit. Ráadásul túléltük, emlékeztet arra is, hogy mennyire szerencsések vagyunk. :-)
12/12 anonim válasza:
Barátom tele van hegekkel, de csak annyit kérdezek, hogy nem fáj-e :DD Nem zavar :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!