Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti el képesek lennétek elfogadni, ha a fiú testén van valamilyen heg?
Figyelt kérdés
Mit gondolnátok? Képesek lennétek iránta ugyanolyan vágyat érezni esetleg?2011. máj. 22. 19:39
1/12 anonim válasza:
Én láttam már hatalmas műtéti heget, és semmi bajom nem volt vele.
2/12 anonim válasza:
engem nem zavar. persze rá kérdeznél és néha figyelném a heget, de nem zavarna.
igazából attól még egy kicsit érdekes is :)
3/12 anonim válasza:
Ez engem is érdekel, rajtam 3 műtéti heg is van autóbaleset meg satöbbi, bár én magamtól azt gondoltam hogy ez nem lehet zavaró más számára, de lehet hogy tévedtem.
4/12 anonim válasza:
ha műtéti heg akk csak érdemes megkrédezni h fáj e neki vagy érzékeny estelge zavarja e ..de am szerintem az ilyen kis verekedős vagy véletlenből adódó hegek szexik:D
6/12 anonim válasza:
Az enyémen is van 2 műtéti heg is, és még nem szólt érte senki.
21/F
7/12 zsuzsicy122 válasza:
Ha valakit szeretsz úgy szereted ahogy van.Én max rákérdeznek hogy mi okból van az ott.Engem nem zavar
8/12 anonim válasza:
Mindkettőnkön van, rajtam kettő is - semmi gondot nem jelent ez a kapcsolatunkban. Az övé alig látszik, de ha nem így lenne,akkor se zavarna.
9/12 anonim válasza:
hát én is rákérdeznék ez természetes. de magamból kiindulva hogyha mondjuk a hasán lenne akkor biztos ráfeküdnék a hasára és simogatnám a heget. gyógyító simi :)
10/12 anonim válasza:
sztem teljes mértékben elfogadható,én lány vagyok de nekem is van a testemen 1-2,pl anyajegy eltávolítás is hagyott 2 heget az oldalamon,de én ettől függetlenül jól érzem magam és nem zavar,sőt a térdemen is van egy..összeszedtem 1-2-t:/:)de én már elfogadtam magam így,ha te is elfogadod,akkor az is elfogja aki szeret:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!