Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire szar lett volna velem a szex?
Figyelt kérdés
Tegnap éjjel szexeltem a pasimmal akivel 2 hónapja vagyunk együtt!És 2x is nevetett szex közben.Kérdeztem miért nevet nem mondott semmit,mondtam neki ha annyira szar akkor hagyjuk abba erre azt mondja nem.Engem ne röhögjön ki.Akkor hagyjon békén.Miért kell ezt csinálni?Így is 0 az önbizalmam és nem is mond semmit miért csinálta.2011. máj. 22. 17:11
11/23 anonim válasza:
Szerinted miért nevetne? Mert élvezi...Istenem de suta vagy.
12/23 anonim válasza:
nem te vagy a 19 éves csaj, aki nemréfg írta, hogy most fog először lefeküdni a 39 éves pasijával??? :)
13/23 anonim válasza:
hány évesek vagyok és mióta vagytok együtt??
14/23 anonim válasza:
lehet h hülye hangot adsz ki, vagy nagyon vicces fejet vágsz közben. pl támadó menyét
16/23 anonim válasza:
már 2 hónapja együtt vagytok és nem tudjátok ezt megbeszélni?
17/23 Cho-CoLatte válasza:
nem gondolod hogy azért "nevetett" mert boldog volt? :D mert szeret és végre megkapott téged?:D
18/23 anonim válasza:
lehet, hogy eszébe jutott rólad egy szőkenős vicc :D szerintem csak örült a fejének, hogy végre megkapott!
19/23 anonim válasza:
aj istenem, teljesen természetes egy idő után, hogy nevetés lesz a szexből, ez csak annyit jelent h a pasid már ott tart. majd te is nevetni fogsz egyszer, ha leveted a gátlásaid
20/23 anonim válasza:
nálunk is volt, hogy a csávóm elnevette magát. én is néztem egy nagyot akkor de aztán én is jól kiröhögtem:D de am mikor mi szexelünk és én elmegyek akkor mindig elmosolyodik és halkan kuncog egyet. nem megalázásból, hanem azért mert elérte, hogy orgazmusom legyen:) szerintem, ha kicsit kuncog és mosolyog akkor nem jelenthet rosszat:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!