Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ennyire szar lett volna velem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire szar lett volna velem a szex?

Figyelt kérdés
Tegnap éjjel szexeltem a pasimmal akivel 2 hónapja vagyunk együtt!És 2x is nevetett szex közben.Kérdeztem miért nevet nem mondott semmit,mondtam neki ha annyira szar akkor hagyjuk abba erre azt mondja nem.Engem ne röhögjön ki.Akkor hagyjon békén.Miért kell ezt csinálni?Így is 0 az önbizalmam és nem is mond semmit miért csinálta.
2011. máj. 22. 17:11
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
És miből gondolod, hogy KInevetett téged?
2011. máj. 22. 17:12
 2/23 anonim ***** válasza:
86%
Lehet, hogy annyira magadon kívül élveztél, hogy véletlenül elmondtál neki pár rendőrviccet.
2011. máj. 22. 17:13
 3/23 anonim ***** válasza:
67%
Lehet, hogy nem is rajtad röhögött, de szerintem egyikőtök sem lehet valami profi lepedőakrobata, mert nem kellett volna humoros dolgokra asszociálni.
2011. máj. 22. 17:16
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom miért nevetett,ha én úgy érzem nem jó amit a párom csinál akkor cselekszem,például ha én vagyok alul ő felül és nekem nem jó,akkor pózt váltunk,hogy én legyek az aktívabb és mindkettőnknek jó legyen.Ennyi.Nevetni akkor szoktunk ha mondjuk "ügyetlenkedünk",beverem a kezem vagy lefejeljük egymást:-) Beszéld meg vele ha nem hajlandó hagyd ott,mert ez megalázó,már bocs!

21/N

2011. máj. 22. 17:17
 5/23 A kérdező kommentje:
Abból hogy rám nézett és akkor nevetett és láttam.Jó nem hangosan.Nem kérek bunkó hozzászólást!
2011. máj. 22. 17:17
 6/23 anonim ***** válasza:
Egyébként, nem azért, de elélvezett?
2011. máj. 22. 17:19
 7/23 A kérdező kommentje:
Igen!!Nagyon jó a szex ha már itt tartunk.Ezért nem értem mi volt ez.Vagy lehet hogy élvezte és azért?
2011. máj. 22. 17:20
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát jahh. :))) Ha elélvez egy férfi, akkor már olyan rossz nem lehetett neki.

De... esetleg... nem kellene megkérdezni személyesen tőle?

Tudod: párkapcsolat = őszinteség.

2011. máj. 22. 17:22
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

"Jó nem hangosan"

... szóval mosolygott. Hmmmm-

:)

2011. máj. 22. 17:33
 10/23 anonim ***** válasza:
7%
ez azt jelenti, hogy igényli a zacsi húzást a fejedre
2011. máj. 22. 17:35
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!