Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok/milyen véleménny...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok/milyen véleménnyel vagytok és egyáltalán mit tudtok a melegekről?

Figyelt kérdés

Homoszexuális fiúk, leszbikus lányok, stb.

Kíváncsi vagyok milyen információknak vagytok birtokában.

(A kérdező egy Meleg fiú.)

2011. máj. 22. 15:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
51%

Kedves előttem szóló, csak nem Szegedről írtál? Van egy ismerősöm aki szintén "kamu hetero-kapcsolatokról" beszél állandóan...

Akinek annyi esze van, hogy csak érdekből menjen bele egy heterokapcsolatba az meg is érdemli és nem normális.

Maradjunk annyiban hogy normális sexuális beállítottság a heterosexualitás. A divat"buzulás" és a divatlezbikusság vagy mai napjainkra a divat bisexuális beállítottság mélységesen elítélendő. van aki így született nem tehet róla, tegyen a magánéletében azt amit akar, tartsa meg magának a 4 fal között. De BÜSZKESÉG???? felvonulgatni ezt hangoztatni...nos az ilyenre szinte szavakat sem tudok találni.

2011. máj. 22. 16:24
 12/20 anonim ***** válasza:

A felnövekvő ifjúságnak leginkább a családot a családi szeretetet a normális heterosexuális kapcsolatokat, továbblépve a "faj vagy népfenntartást" kéne propagálni.

(csak sajnálni tudlak téged, hogy te otthon ezt nem kaptad meg és a legnagyobb tapasztalatod az volt szüleid van eltartóiddal kapcsolatban hogy mindez csak érdek és semmire sem jó...)

Attól ha én ne adj isten ánuszrózsán kapok valakit nem nagyon lesz utód...:) Még ilyet? Nem is gondoltad volna ugye?:)

2011. máj. 22. 16:27
 13/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszaitokat! Pozitívan csalódtam! Azt hittem, hogy tele lesz negatív hozzászólásokkal az oldal, és majd nehéz dolgom lesz megértetni veletek a dolgokat.

Ha érdekel, írok egy blogot, amely olyan embereknek szól, akik egy kicsit is nyitottak a világra, és érdeklik őket milyen lehet egy melegnek.

[link]

2011. máj. 23. 16:25
 14/20 anonim ***** válasza:

"faj vagy népfenntartást" kéne propagálni"

Nos igen, pont ezen fáradozunk. Attól hogy valaki meleg, még akarhat gyereket. Biológiailag teljesen rendben vannak, fogamzóképesek. Ha a szárocskáknak lehet béranyát keresni, hogy ne legyen csíkos a hasuk, normális, jó körülmények között élő pároknak is lehet. Az más kérdés, hogy emiatt rengeteg bürökrácián kell átverekdeni magát az embernek. De megéri. A melegek jó része pont emiatt hagyja el az országot, mert máshol ideálisabbak a körülmények a családalapításhoz.

De vannak akik maradnak.

[link]

De ha belegondolsz pont ezt propagálják, házasságot, örökbefogadást, mesterséges megtermékenyítést... Hol itt a probléma?

2011. máj. 23. 16:46
 15/20 anonim ***** válasza:

Utolsónak.

Ez nem általános, de inkább ez, mint b*zinak lenni.

2011. máj. 24. 14:45
 16/20 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom hogy egy felnövekvő kisembernek normális családi példát kéne látnia és nem azt hogy apa van anya meg szintén apa vagy..szóval értitek remélem.

De ha be tudják bizonyítani nekem hogy egy meleg "családi" felállás nem hat "negatívan" a gyerek pszichéjére akkor áldásom rá...de sajnos ez nem így van.

Aki a meleg utat választja és "fáradozik" azon hogy gyereket akar az szerintem felelőtlen hülye.

2011. máj. 25. 12:39
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem is tudom...szerintem szerencsétlen gyereknek elég nagy gond lehet feldolgozni, ha két apja van, ami undorító, és beteges.

Azok, akik nem ítélik el ezeket a büszkeséges baromságokat, azoknak ennyit: gondoljatok bele, hogy néz ki az, amikor két beteg depressziós állat gyúrja egymást...mintha egy frissen mosott fehér gyapjúzokniban patkányok paráználkodnának....

2011. máj. 25. 13:00
 18/20 anonim ***** válasza:

Tudsz ezekre a homofób hülyeségekre bizonyítékot is? Pl. kutatást, hogy a normális (nem homofób) társadalomban meleg családban felnövő gyerekek hány százalékának lesz 'komoly lelki problémája'?

Szerintem egy alkoholisita, bántalmazó vagy elhanyagoló szülő sokkal rosszabb. A melegeknek sokkal többet kell küzdeni egy gyerekért, nem csúszik csak úgy be. Emiatt a gyerek biztos anyagi körülmények közé érkezik, mindenképpen tervezett gyerek. Nemhogy verni nem fogják, hanem foggal körömmel védik.

2011. máj. 25. 13:45
 19/20 anonim ***** válasza:

Ez nem "homofób hülyeség", hanem józan gondolkodás.

A homoszexualitás 50%-ban géndeviancia (a hajlam megvan-e vagy sem), ugyanakkor 50% szociológiai affekció. Az ún. ödipusz-korszakban a fejlődő gyermek az anya helyett apát lát (vagy fordítva), nem találkozhat élete első éveiben (a legmeghatározóbb években!) tipikus nemi mintákkal.

Társadalmi hatás még az állandó atrocitás, aminek a szülők kiteszik a gyermekeiket - ez pedig tovább torzítja személyiségüket.

2011. máj. 25. 13:54
 20/20 anonim válasza:
Aki meleg nem éber ilyen egyszerű
júl. 22. 02:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!