Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok/milyen véleménnyel vagytok és egyáltalán mit tudtok a melegekről?
Homoszexuális fiúk, leszbikus lányok, stb.
Kíváncsi vagyok milyen információknak vagytok birtokában.
(A kérdező egy Meleg fiú.)
Ahogy FankaDeli fogalmaz:
"Nekem van meleg haverom, de amit a plakátokon látok, az semmi más, csak a kamaszokra átok"
A valódi homoszexuálisokkal semmi bajom, de ezt propagálni, menősködni ilyesmivel (elsősorban a tini divatleszbik), ezt nagyon ellenzem.
Semmi bajom nincs velük, van egy meleg ismerősöm, és voltam már jó párszor meleg bárban is (ahol mondjuk durvább dolgok voltak de ettől se lett undorom meg semmi), nekem már annyira hétköznapi hogy már normális. Nem lepődök meg azon se ha meleg párt látok az utcán. Leszbikusokkal nem volt túl sok "élményem", 2× volt leszbi csaj az osztályomban 1-2 éve, mindketten jöfejek voltak de ilyen tipikusan fiús kinézetűek, fiúsan öltöztek. Asszem ennyi.
18/l
A melegeket elítélni... pfff.. Nekem is van meleg barátom, semmi bajom velük az ég világon... És én azokat ítélem el, akik miatt rosszul érzik magukat az utcán, nem merik megfogni egymás kezét, mert attól rettegnek, hogy ha meglátják őket kézenfogva, hátukba akarják állítani a kést... én ezeket az embereket ítélem el.. Ugyan olyan emberek mint mindenki más... Persze baszogatni szoktam őket énis, de én mindenkit, legutóbb mikor itt aludtak nappalinkba, csak annyit kértem tőlük (jópárszor elmondtam nekik), h ittalud hatnak, szexelhetnek, csak ne kenjenek össze semmit XDD Mellesleg a legtöbb meleg sráccal, sokkal könnyebb és jobb női gondokról-dolgokról beszélgetni, higgyetek nekem..
20/F
Én elítélem a divat homoszexualitást.
Nem akarok én az első negatív kommentelő lenni, sajnálom.
Ha őket elfogadjátok, minket is, akik ellenzik.
Amúgy a műveltebb konzervatív ellenzői (nem a skinhead állatok) azt ítélik el, hogy divattá akarják emelni. Tehát nyugodtan legyen az, csak ne reklámozza.
Főleg a melegfelvonulás hülyeség, akkor miért nincs hetero felvonulás?
Meg a kis p*csák, akik azt hiszik, hogy leszbik 15-17 évesen...ez a fajta a halálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!