Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy még mindig kellemetlen a szex?
Az óvszernél nem a vastagság számít ilyen szempontból, hanem az anyaga.
2011. máj. 26. 19:59
12/19 A kérdező kommentje:
Hát vagy ott a latex vagy lehet olyat kapni ami természetesebb anyagból készül olyannak, aki érzékeny a latexra. Túl sok választásunk szerintem nincs ilyen szempontból.
ezt mondtam én is.. nekem az ultra vékony is nagyon kellemetlen volt sajnos :(
2011. máj. 26. 20:07
14/19 A kérdező kommentje:
Hát majd utána járok a természetes anyagúnak. :) Köszönöm az ötletet.
Szívesen, remélem csak ennyi a gond, nem valami komolyabb. :)
2011. máj. 26. 20:09
16/19 A kérdező kommentje:
Hát még várok egy kicsit, adok időt a dolognak, kipróbálom azt a speciális óvszert és azt hogy ne legyen orgazmusom a pettingtől, ezek így hátha beválnak és idővel jobb lesz. :) Köszönöm a segítséget. :)
Nekem is volt ilyen érzésem, mikor elkezdtem rendszeresen szexelni az első barátommal. Hiába voltam felizgulva, és hiába ujjazott előtte, az első pillanatban, mikor belém hatolt, még hosszú hetekig fájt. Lehet, hogy csak nem vagy hozzászokva, mármint a hüvelyed. :)
2011. máj. 26. 22:19
Nem csak akkor mész orvoshoz amikor halálos beteg vagy!!!
Pont úgy, ahogy nőgyógyászhoz is el kell menned, akkor is ha csak apróságról van szó!
Szerintem lehet hogy neked is vastag a szűzhártyád, és túl rugalmas ahhoz hogy átszakadjon, így mindig csak kitágul, majd visszamegy. Vannak lányok akiknek a nőgyógyász kicsit bemetszi, hogy átszakadjon.
De ha nem ez a gondod, akkor csak pszichés oka lehet. Az első nem volt jó, mert a srácod béna és tapasztalatlan volt, vagy nem figyelt rád, és elcseszte! Ettől megijedtél, és az utánalévőknél is györcsölsz és félsz, és ezért fájdalmas, mert nem ernyed el a puncid, és nem jön igazi izgalomba.
Ez sokszor baj, ha a fiatalok az ideálokat követik és szűz partnert akarnak meg akit igazán szeretszet, ahelyett hogy egy tapasztalt partnerre bíznák és a vágyaikra!
2011. máj. 26. 23:23
19/19 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem béna és tapasztalatlan a barátom és nem volt tragikus élmény az első! Persze fájt egy kicsit, de akkor is nagyon kellemes élmény volt. Nem is kívánhatnék jobb barátot nála. Majd megyek nőgyógyászhoz hogyha nem múlik el.