Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális hogy még mindig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy még mindig kellemetlen a szex?

Figyelt kérdés
A barátommal két hónapja élünk aktívan szexuális életet, én előtte szűz voltam. Nem érzek elviselhetetlen fájdalmat, de a mai napig kellemetlen feszítő érzés amikor belémhatol. Idővel enyhül, de még nem tudom igazán élvezni így a szeretkezést. A barátom nagyon rendes, sosem erőlteti, mindig csak addig csináljuk amíg nem szólok hogy nagyon rossz. De normális hogy két hónap után még mindig fáj? Lehet hogy egyszerűen a barátom nemiszerve túl nagy az enyémbe és sosem fogom megszokni?
2011. máj. 22. 14:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy endometriosisod van: Méhnyálkahártya szövet megjelenése bárhol a kismedencében. Klinikai tünet a lokalizációtól függ: fájdalmas közösülés felhívhatja a figyelmet az uterus érintettségére. De lehet csak nagy a f@rka a barátodnak. Esetleg használj síkosítót...
2011. máj. 22. 14:58
 2/19 A kérdező kommentje:
Használunk síkosítót.
2011. máj. 22. 15:06
 3/19 anonim ***** válasza:
nőgyógyász!
2011. máj. 26. 19:04
 4/19 A kérdező kommentje:
Gondolod, hogy ilyen súlyos a baj, forduljak vele nőgyógyászhoz?
2011. máj. 26. 19:06
 5/19 anonim ***** válasza:
Fel szoktál izgulni rendesen? Megujjaz előtte? Mert ha nme, akkor lehet az a bibi, hogy nem izgulsz fel eléggé és nem tágulsz ki rendesen.
2011. máj. 26. 19:09
 6/19 A kérdező kommentje:
Ilyen probléma nincs, előtte mindig pettingelünk, amitől lesz is orgazmusom, szóval elég tág és nedves vagyok, síkosítót is használunk, de valahogy mégis feszít amikor belém hatol. :S Elmúlik általában idővel, de valahogy akkor sem jó érzés, ami utána marad.
2011. máj. 26. 19:11
 7/19 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nagy a fallosza, vagy te vagy szűk.

De én inkább megnézetném magam nőgyógyásszal ,nehogy ebből kiderüljön, hogy komolyabb a bajod.

2011. máj. 26. 19:26
 8/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ennyi idő után még nem érdemes nőgyógyászhoz menni, ha nem érzed úgy, hogy annyira komoly a fájdalom. Próbáljatok esetleg pózt váltani, hátha más póznál kisebb nyomás éri a hüvelyedet.

És egy másik dolog, amiről nem hallottam, hogy mással is előfordult volna, de nálam szokott így lenni: néha ha már a pettingnél elélvezek, akkor valahogy szűkebbnek érzem magam (és a párom is annak érez) szeretkezéskor. Orgazmuskor ugyebár összehúzódnak a hüvelyizmok, és lehet, hogy emiatt fáj, ha utána behatol a barátod. Nem azt mondom, hogy rendszeresen ne elégítsen ki a párod pettingeléskor, de egyszer-kétszer talán érdemes lenne kipróbálni...

Sok sikert :) és ne aggódj, idővel minden okés lesz, ha továbbra is ilyen megértő a barátod :) csak fokozatosan

2011. máj. 26. 19:30
 9/19 anonim ***** válasza:
Óvszert használtok gondolom.. Attól is lehet, én az óvszertől a falat kapartam, nem nagyon tudtam elviselni, és kellemetlen volt a szex is. Próbáljátok a "skyn" nevűt, az nekünk bevált. Egyébként tényleg említsd ezt meg egy orvosnak.
2011. máj. 26. 19:32
 10/19 A kérdező kommentje:

Nem érzem még úgy, hogy szükség lenne orvosra, de ha nagyon nem múlik, megnézetem magam. Óvszert használunk igen, de nagyon vékonyat :) Köszönöm a tippet.

Van abban valami, hogy az orgazmus miatti izomösszehúzódástól kellemetlen. Legközelebb megpróbáljuk úgy, hogy ne legyen a pettingtől orgazmusom, csak előjáték legyen. :) Köszönöm a választ, ezzel sokat segítettél :) Igyekszem türelmes lenni, a barátom pedig igazi angyal, szóval tényleg minden rendben lesz. :)

2011. máj. 26. 19:44
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!