Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy még mindig kellemetlen a szex?
Valószínűleg nagy a fallosza, vagy te vagy szűk.
De én inkább megnézetném magam nőgyógyásszal ,nehogy ebből kiderüljön, hogy komolyabb a bajod.
Szerintem ennyi idő után még nem érdemes nőgyógyászhoz menni, ha nem érzed úgy, hogy annyira komoly a fájdalom. Próbáljatok esetleg pózt váltani, hátha más póznál kisebb nyomás éri a hüvelyedet.
És egy másik dolog, amiről nem hallottam, hogy mással is előfordult volna, de nálam szokott így lenni: néha ha már a pettingnél elélvezek, akkor valahogy szűkebbnek érzem magam (és a párom is annak érez) szeretkezéskor. Orgazmuskor ugyebár összehúzódnak a hüvelyizmok, és lehet, hogy emiatt fáj, ha utána behatol a barátod. Nem azt mondom, hogy rendszeresen ne elégítsen ki a párod pettingeléskor, de egyszer-kétszer talán érdemes lenne kipróbálni...
Sok sikert :) és ne aggódj, idővel minden okés lesz, ha továbbra is ilyen megértő a barátod :) csak fokozatosan
Nem érzem még úgy, hogy szükség lenne orvosra, de ha nagyon nem múlik, megnézetem magam. Óvszert használunk igen, de nagyon vékonyat :) Köszönöm a tippet.
Van abban valami, hogy az orgazmus miatti izomösszehúzódástól kellemetlen. Legközelebb megpróbáljuk úgy, hogy ne legyen a pettingtől orgazmusom, csak előjáték legyen. :) Köszönöm a választ, ezzel sokat segítettél :) Igyekszem türelmes lenni, a barátom pedig igazi angyal, szóval tényleg minden rendben lesz. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!