Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nemi élet a volt pasival....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemi élet a volt pasival. Szerintetek?

Figyelt kérdés
ELég sok ideig jártam egy pasival, több évig. Szakítottunk, közös döntés volt, barátok maradtunk. Bejövünk még mindig egymásnak, és mikor felmegyek hozzá ugyanazt csináljuk, mintha még járnánk, azzal a különbséggel, hogy ugye törvényesen nem járunk, nem fogjuk meg egymás kezét az utcán, bulikban. Tudjuk, mi a jó a másiknak testileg, és örömet szerzünk egymásnak ezzel. Ez elítélendő? Ha mindketten ugyanúgy gondolkodunk nincs ebben semmi kihasználás nem?mi erről a véleményetek?
2011. máj. 22. 14:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
igen, ha ezek után összejönne valakivel, és azt látnám h mást ölelget, belehalnék... döntöttem, ennek is vége, és olyan barátok leszünk, mint előtte. köszi mindenkinek
2011. máj. 23. 18:33
 12/13 anonim válasza:
Te hülye.. nehogy szakítsatok gyereveleösszedegyorsan! :D ti ahogy látom megvagytok egymással.. nemtom miért szakítottatok :(
2011. jún. 17. 00:54
 13/13 anonim ***** válasza:
Lehet ezt ragozni és több szempontból megközelíteni de az én véleményem mégis az, hogy az első válaszoló áll a legközelebb az igazsághoz.
2011. jún. 17. 09:39
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!