Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemi élet a volt pasival. Szerintetek?
Figyelt kérdés
ELég sok ideig jártam egy pasival, több évig. Szakítottunk, közös döntés volt, barátok maradtunk. Bejövünk még mindig egymásnak, és mikor felmegyek hozzá ugyanazt csináljuk, mintha még járnánk, azzal a különbséggel, hogy ugye törvényesen nem járunk, nem fogjuk meg egymás kezét az utcán, bulikban. Tudjuk, mi a jó a másiknak testileg, és örömet szerzünk egymásnak ezzel. Ez elítélendő? Ha mindketten ugyanúgy gondolkodunk nincs ebben semmi kihasználás nem?mi erről a véleményetek?2011. máj. 22. 14:05
1/13 anonim válasza:
Nekem minden kapcsolatról általában az a véleményem, hogy ha nektek ez jó, akkor csináljátok.
2/13 anonim válasza:
hosszú távon nemjó.ha lessz baártod majd nem járhatsz fel az exedhez.de neked már berőgződött megszokás lessz és kelleni fog.
3/13 anonim válasza:
"és mikor felmegyek hozzá"
Minek mész fel hozzá, ha már szakítottatok? Vagy: minek szakítottatok, ha még mindig feljárkálsz hozzá?
4/13 A kérdező kommentje:
filmez nézni megyek fel, zenét hallgatni, bezsélgetni, de a vége mindig ugyanaz. Barátok vagyunk, csak mivel jártunk ez már nem az a "megtartom tőle a 2 m távolságot" barát. Azért szakítottunk mert komoly kapcsolat nem működött volna, úgyhogy megegyeztünk egy jó barátságban. És tényleg ez megszokás szerintem. Ha a baráti körötökben megtudnátok, 2 haverotok így van, elítélnétek?
2011. máj. 22. 14:19
5/13 anonim válasza:
Ezzel nem vagy egyedül. Sok ilyen pár van. Amíg egyikőtöknek sincs új partnere, addig nincs ezzel nagyobb gond. Igaz, hogy nálam a szakítás, még ha barátok is maradunk, az ágyban is szakítást jelent.
6/13 anonim válasza:
ennyi, bírom ezt a hülyeséget, előtte imádják egymást, azt mert szakítottak úgy kell bánni vele mint egy visszataszító idegennel, ha nem vagy gyerekes minimum ugyanúgy bánsz vele mint mással, barátilag nem értem miért ne lehetne ezt csinálni
7/13 anonim válasza:
Most komolyan azt képzeled, hogy egyikőtöknek is lesz így komoly kapcsolata? Ha ilyen jól elvagytok, sztem járnotok kéne, mert ez már majdnem az. Ha csak szeksz lenne, akkor nem mászkálnál fel hozzá beszélgetni, dvd-zni. Elváltam már egyszer, amikor szétmentünk alkalom adtán kefélgettünk, de filmet semmiféleképpen nem nézegettünk, nem igen beszélgettünk, és nem is romantikáztunk. Tehát tapasztalatból beszélek! 34F
8/13 anonim válasza:
Hát igen, ez szerintem is járás, párkapcsolat. Beszélgetés, közös programok, szex.
Féltékeny lennél, ha bejelentené egy szép napon, hogy "figyelj, beleszerettem egy másik lányba, fejezzük be ezt a dolgot kettőnk közt"?
9/13 anonim válasza:
Ha nektek jó akkor nem kell más véleményével foglalkozni.:-)
21/N
10/13 anonim válasza:
Ha valamelyikőtök társat talál, akkor mi lesz?
Addig működhet, hiszen mindkettőtöknek jó így. De akkor nagy baj lesz, meglátod.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!