Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, hogy nekem elöbb van a szex, mint az orál?
úgy értve,hogy már lefeküdtem a párommal de az orállal még várnék.
ő akarja csinálni nekem de nem szoktam engedni.
énis szívesen csinálnám neki de mindig azzal hárít,hogy csak akkor ha teis engeded.
annyira fontos z orál szex egy kapcsolatban?ezen a téren félénk vagyok és véleményeket kérnék.
17L
Én is hasonlóan vagyok vele. Volt párom kérte, h csináljam, így nem is szívesen tette, néha Ő is csinálta nekem, de nekem se igazán tetszett... (azóta rájöttem, h Ő nem volt túl jó)
Jelenlegi fiúnak még nem csináltam, kíváncsi vagyok, hogy Ő kéri-e, vagy kivárja (mellesleg kicsit parázok is tőle). Ő viszont csinálja, és iszonyat jó. Szal, ha rám hallgatsz, akkor engedd neki, mert ha ért hozzá, akkor nagyon jó tud lenni.
20L
13:29 a jelenlegi párom tudta nagyon jól a kapcsolatunk eleje óta, hogy én nem igazán engedem ezt,nekem nem kell. Én nagyon szívesen csinálom, csak vissza fele nem működik a dolog. És nincs harmadik nevető, meg nem is lesz, nekünk már gyermekünk is van és nagyon kiegyensúlyozott a kapcsolatunk.
Ha pedig ez miatt netán ott akarna hagyni akkor már rég megtehette volna. Ha ez szakításra vagy megcsalásra add okot akkor az már régen rossz kapcsolat.
Pont ugyanazt szerettem volna írni, mint amit az utolsó is. Könnyebben lefekszem valakivel, minthogy orális szex legyen, akármelyik irányban. Nekem ahhoz több bizalom kell.
A másik meg, hogy szex közben van gumi.. orál közben nincs, tehát a nemi betegségekre is nagyobb az esély úgy, bár ez első kapcsolatnál még általában nem gáz.
19/N
köszönöm a válaszokat.nem tudom,hogyan csinálja,mert neki is én vagyok az első bár nem kételkedek benne,hogy nem jó,mert ismerjük egymás testét.
ami késik nem múlik.majd meglássuk még ezt.
"Ugyan az vagyok mint te csak pár évvel idősebb,soha nem is szerettem ha csinálták, de nem is fogom. Nekem erre egyszerűen nincs szükségem, kényelmetlenül érzem magam. "
Uhh az ilyen nőktől mentsen meg az Isten!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!