Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az baj, hogy nekem elöbb van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, hogy nekem elöbb van a szex, mint az orál?

Figyelt kérdés

úgy értve,hogy már lefeküdtem a párommal de az orállal még várnék.

ő akarja csinálni nekem de nem szoktam engedni.

énis szívesen csinálnám neki de mindig azzal hárít,hogy csak akkor ha teis engeded.

annyira fontos z orál szex egy kapcsolatban?ezen a téren félénk vagyok és véleményeket kérnék.

17L

2011. máj. 22. 13:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóan vagyok vele. Volt párom kérte, h csináljam, így nem is szívesen tette, néha Ő is csinálta nekem, de nekem se igazán tetszett... (azóta rájöttem, h Ő nem volt túl jó)

Jelenlegi fiúnak még nem csináltam, kíváncsi vagyok, hogy Ő kéri-e, vagy kivárja (mellesleg kicsit parázok is tőle). Ő viszont csinálja, és iszonyat jó. Szal, ha rám hallgatsz, akkor engedd neki, mert ha ért hozzá, akkor nagyon jó tud lenni.

20L

2011. máj. 22. 14:21
 12/18 anonim ***** válasza:

13:29 a jelenlegi párom tudta nagyon jól a kapcsolatunk eleje óta, hogy én nem igazán engedem ezt,nekem nem kell. Én nagyon szívesen csinálom, csak vissza fele nem működik a dolog. És nincs harmadik nevető, meg nem is lesz, nekünk már gyermekünk is van és nagyon kiegyensúlyozott a kapcsolatunk.

Ha pedig ez miatt netán ott akarna hagyni akkor már rég megtehette volna. Ha ez szakításra vagy megcsalásra add okot akkor az már régen rossz kapcsolat.

2011. máj. 22. 14:30
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem a kérdezőnek szántam hanem annak aki előtte írt.
2011. máj. 22. 14:32
 14/18 anonim ***** válasza:
Normális emberek között, akik szeretik egymást nem meghatározó, nyugi. És szerintem az lenne a normális, hogy előbb szex és később orál, szerintem az úgymond extra, hiszen nem hagyományos módja a dolgoknak és az én szememben sokkal több bizalmat feltételez. Én nem szeretem az orált, ebből semmi probléma nem volt közöttünk a párommal.
2011. máj. 22. 19:16
 15/18 anonim ***** válasza:

Pont ugyanazt szerettem volna írni, mint amit az utolsó is. Könnyebben lefekszem valakivel, minthogy orális szex legyen, akármelyik irányban. Nekem ahhoz több bizalom kell.

A másik meg, hogy szex közben van gumi.. orál közben nincs, tehát a nemi betegségekre is nagyobb az esély úgy, bár ez első kapcsolatnál még általában nem gáz.

19/N

2011. máj. 22. 19:26
 16/18 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.nem tudom,hogyan csinálja,mert neki is én vagyok az első bár nem kételkedek benne,hogy nem jó,mert ismerjük egymás testét.

ami késik nem múlik.majd meglássuk még ezt.

2011. máj. 22. 20:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen 17 évesen ez rendben van. A nevető harmadikra utaló válaszomat csak azért írtam, mert az élet nem csak 20 éves korig tart, hanem esetleg 100-ig. És mivel az élet egy és megismételhetetlen, érdemes a lehetőségekhez képest a legjobban szervezni.
2011. máj. 22. 21:28
 18/18 anonim ***** válasza:

"Ugyan az vagyok mint te csak pár évvel idősebb,soha nem is szerettem ha csinálták, de nem is fogom. Nekem erre egyszerűen nincs szükségem, kényelmetlenül érzem magam. "

Uhh az ilyen nőktől mentsen meg az Isten!

2011. máj. 22. 22:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!