Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az baj, hogy nekem elöbb van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, hogy nekem elöbb van a szex, mint az orál?

Figyelt kérdés

úgy értve,hogy már lefeküdtem a párommal de az orállal még várnék.

ő akarja csinálni nekem de nem szoktam engedni.

énis szívesen csinálnám neki de mindig azzal hárít,hogy csak akkor ha teis engeded.

annyira fontos z orál szex egy kapcsolatban?ezen a téren félénk vagyok és véleményeket kérnék.

17L

2011. máj. 22. 13:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
38%
pedig nagyon jó :D
2011. máj. 22. 13:12
 2/18 anonim ***** válasza:
38%
Veszíteni valód nincs, max nem tetszik majd. A párod örömet szeretne neked szerezni, miért nem engeded? Mitől tartasz? :) Az írottak alapján látszik, hogy nem csak magára gondol (elégítsd ki őt, aztán rendben van, aludhatunk), hanem rád is.
2011. máj. 22. 13:13
 3/18 anonim ***** válasza:
Nem létkérdés, bár van akinek sokat jelent. Csak akkor csináljátok, ha mindkettőtöknek jó és mindketten akarjátok. Semmit nem szabad erőltetni.
2011. máj. 22. 13:15
 4/18 anonim ***** válasza:
57%
baj.
2011. máj. 22. 13:16
 5/18 A kérdező kommentje:

én attól félek,hogy nem fog tetszeni neki az ízem vagy az illatom.

a higiéniára mindig ügyelek de ez akkoris tetnedv.

engem az ővé nemzavar egyártalán.örömet szeretnék énis neki okozni.

megkell adjam magam ahhoz ,de ettől félek.

2011. máj. 22. 13:17
 6/18 anonim ***** válasza:

Ugyan az vagyok mint te csak pár évvel idősebb,soha nem is szerettem ha csinálták, de nem is fogom. Nekem erre egyszerűen nincs szükségem, kényelmetlenül érzem magam.

A barátod meg csak beletörődik a dologba.

2011. máj. 22. 13:17
 7/18 A kérdező kommentje:
testnedv.*
2011. máj. 22. 13:18
 8/18 anonim ***** válasza:
Tusolj le előtte akkor, de nem várhatja el a barátod, hogy rózsa illatú lesz. Zárt hely, persze hogy izzad, büdösödik. Mint ahogy a makkunk sem levendula illatú a nap végén. Zárt az is, pisis, minden baja van. :D
2011. máj. 22. 13:23
 9/18 anonim ***** válasza:
"A barátod beletörődik a dologba..." Telik múlik az idő, ő meg csak törődik, törődik. Aztán, egyszer csak elunja a sok beletörődést és jön a nevető harmadik, aki nem a beletörődést adja .
2011. máj. 22. 13:25
 10/18 A kérdező kommentje:

ennyire megszabja ez a dolog a kapcsolat jövőjét?

ez azért abszúrd.

nem kizárt dolog de idő kell hozzá.

énúgyértettem,hogy nem egyből ugrunk fejest a dologba,hogymost mindent egyszerre.ha később fokozzuk a közösülés gyönyöreit nem lehet,hogy tartósabb lessz egy kapcsolat?!

véleményem szerint ígyvagyok vele,csak nem tudom helyes-e vage sem.

2011. máj. 22. 13:29
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!