Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Baj lehet ebből? Fontos nagyon.

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj lehet ebből? Fontos nagyon.

Figyelt kérdés
Most kezdtem el fogamzás gátlót szedni és van még a levélből 4 szem.A tegnapit véletlenül 8 órával később tudtam bevenni mert otthon hagytam, s tegnap szeretkeztünk a barátommal és az óvszer véletlenül totál kiszakadt.Terhes lehetek-e? 72 óráss tabit bevehetek nyugodtan a fogamzásgátlóra, nem gyengitik egymás hatóerejét?
2011. máj. 22. 12:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem szedhetsz be 72 órásat fogamzásgátlóra és kész. Fel se írja az orvos. Ha a papír nem írja, hogy mikortól véd, akkor reménykedj, hogy már igen. De amúgy megkérdezheted a nőgyógyásztól aki felírta. De 72 órásat ígyse, úgyse vehetsz be.
2011. máj. 24. 21:35
 12/19 anonim ***** válasza:

1: kérdezd meg a nőgyógyászt

2: kicsit túlparázod a dolgot, gumi+fogamzásgátló meg még 72 órásat is akarsz. nem szabad félvállról venni a védekezést, de ha folyton ezen stresszel akkor nem sok élvezet marad a szexben. és érdemes durexet használni, nekem azzal még nem volt bajom, masculin és lifestyleről már hallottam rosszakat

2011. máj. 24. 21:47
 13/19 anonim ***** válasza:

valóban nem kell túlparázni!

amugy meg DUREX a király:D

2011. máj. 24. 21:52
 14/19 anonim ***** válasza:
ne hogy a fogamzásgátlás kategóriába írd, VÉLETLENÜL SE!
2011. máj. 24. 22:18
 15/19 anonim ***** válasza:

annyira hülye vagy.minek ennyire túlparázni ? tudod mit , akkor terhes leszel! sőt, már most az vagy.

most őszintén, szerinted hogy lehetnél már terhes a tabi mellett? mostanra már kialakult a védelem, nem kell ezen feszülnöd.

2011. máj. 24. 23:49
 16/19 A kérdező kommentje:
hát tényleg nemjó kategóriába ment ez a kérdés.megkérdeztük a patikába és azt mnodták h nem ajánlják mer nemjó fogamzásgátlóra 72órást is venni.hát mosmár csak reménykedünk h hatott a gyógyszer.
2011. máj. 25. 06:26
 17/19 anonim ***** válasza:
Ezért kár volt elmenned a patikába:D megmondták itt is, hogy ne vegyél be 72órásat, az a fogamzásgátló meg már hat, ne aggódjál 2 hét után hat, egy hónap után meg már 100. Ennyire parás vagy ne szexelj, nem vagy még kész rá hidd el, ha meg csak túl parás vagy ez van, de ha elmondták 20ezren h nincs gond, hidd már el. fuhhhh barátodat sajnálom csak:D
2011. máj. 25. 13:09
 18/19 anonim ***** válasza:

Alapból is a hónap vége felé voltál, nem kellett legyen peteérésed, alapból kis százalék. Ennek a kevés százaléknak meg még kevesebb százaléka, h nem hat a gyógyszer...

Kb pont ugyanannyi esélyed volt most, mintha pl fél év múlva a ciklusod közepén, tökéletesen szedett gyógyszerrel lennétek együtt, azaz közel nulla.

A 8 óra meg még nem gáz.

Ja, és mindig tartsd a kisáskádban vagy a telefonod tokjában a gyógyszert. Az a legjobb amúgy, ha mindig előre veszed meg egy hónappal, és egy levelet szétvágsz, attól függően, hogy hol van esély rá, h aludni fogsz. Én úgy szoktam szétvágni, h egy nagyobb darab legyen otthon (7 db legalább, ha egy hetet otthon lennék), ugyanennyi a koleszban (ha egy hétig nem tudnék hazamenni), a maradék 7-ből meg néhány nálam a pénztárcában / telefontokban, a másik néhány meg a barátomnál. Így biztos, h mindig lesz nálam.

19/N

2011. máj. 25. 13:30
 19/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a jó tanácsokat, és a megerősitést, mosmár nem félek annyira.már 3 éve vagyunk együtt és készen állok a szexre, csak mostanában nagyon parás vagyok.
2011. máj. 25. 13:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!