Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj lehet ebből? Fontos nagyon.
1: kérdezd meg a nőgyógyászt
2: kicsit túlparázod a dolgot, gumi+fogamzásgátló meg még 72 órásat is akarsz. nem szabad félvállról venni a védekezést, de ha folyton ezen stresszel akkor nem sok élvezet marad a szexben. és érdemes durexet használni, nekem azzal még nem volt bajom, masculin és lifestyleről már hallottam rosszakat
valóban nem kell túlparázni!
amugy meg DUREX a király:D
annyira hülye vagy.minek ennyire túlparázni ? tudod mit , akkor terhes leszel! sőt, már most az vagy.
most őszintén, szerinted hogy lehetnél már terhes a tabi mellett? mostanra már kialakult a védelem, nem kell ezen feszülnöd.
Alapból is a hónap vége felé voltál, nem kellett legyen peteérésed, alapból kis százalék. Ennek a kevés százaléknak meg még kevesebb százaléka, h nem hat a gyógyszer...
Kb pont ugyanannyi esélyed volt most, mintha pl fél év múlva a ciklusod közepén, tökéletesen szedett gyógyszerrel lennétek együtt, azaz közel nulla.
A 8 óra meg még nem gáz.
Ja, és mindig tartsd a kisáskádban vagy a telefonod tokjában a gyógyszert. Az a legjobb amúgy, ha mindig előre veszed meg egy hónappal, és egy levelet szétvágsz, attól függően, hogy hol van esély rá, h aludni fogsz. Én úgy szoktam szétvágni, h egy nagyobb darab legyen otthon (7 db legalább, ha egy hetet otthon lennék), ugyanennyi a koleszban (ha egy hétig nem tudnék hazamenni), a maradék 7-ből meg néhány nálam a pénztárcában / telefontokban, a másik néhány meg a barátomnál. Így biztos, h mindig lesz nálam.
19/N
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!